Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Million dollars… body!

Στο πέρασμα των χρόνων οι σταρ του πλανήτη παίρνουν προφυλάξεις πληρώνοντας εκατομμύρια δολάρια για να ασφαλίσουν διάφορα μέρη του σώματός τους.
Μερικοί από αυτούς που έχουν βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη είναι οι εξής:

Jennifer Lopez



Εχουν γραφτεί πολλά για την Jennifer Lopez. Το τι είναι αλήθεια ή όχι μόνο αυτή το ξέρει. Η ίδια δεν έχει παραδεχτεί ούτε αρνηθεί κάτι αλλά φήμες λένε ότι έχει ασφαλίσει τα διάσημα οπίσθιά της για 1,3 εκατ. δολάρια.

Rihanna



Τα πόδια της Rihanna είναι το δυνατό της σημείο. Τα δείχνει σε όλες της τις συναυλίες ενώ πολλές είναι οι φορές που τα έχουμε δει μελανιασμένα. Λέγεται ότι τα έχει ασφαλίσει για 1 εκατ. δολάρια.

Holly Madison



Η ίδια τα αποκαλεί «δίδυμα». Ο λόγος για το μοντέλο Holly Madison που λέει πως έχει ασφαλίσει το στήθος της για 1 εκατ. δολάρια.

David Beckham



Ούτε ένα ούτε δύο. Με 70 ολόκληρα εκατομμύρια ευρώ έχει ασφαλίσει ο David Beckham τα πόδια του. Ο διάσημος ποδοσφαιριστής λέει -και όχι άδικα- ότι τα πόδια του είναι ότι πολυτιμότερο έχει.

Heidi Klum



Πολλοί είναι αυτοί που την αποκαλούν «Το Σώμα». Το σούπερ μόντελ Heidi Klum έχει ασφαλίσει τα πόδια της για 2,2 εκατ. Δολάρια. Μάλιστα το αριστερό της πόδι είναι ασφαλισμένο για 900.000 γιατί έχει ένα μικρό σημάδι στο γόνατο.

Mariah Carey



Η Mariah Carey αποφάσισε να ασφαλίσει τα πόδια για ένα 1 δισ. δολάρια. Μετά την διαφήμιση της Gilette και τον τίτλο «Η θεά με τα πιο όμορα πόδια» η γεμάτη καμπύλες Mariah είπε να επενδύσει στα πόδια της. 

Keith Richards



Ο κιθαρίστας των Rolling Stone, Keith Richards έχει ασφαλίσει τα χέρια του για 1,6 εκατ. δολάρια. Ο ίδιος λέει ότι είναι ότι πολυτιμότερο έχει.

America Ferrera



Είχαμε πόδια, χέρια, οπίσθια και στήθη. Χάρη στην America Ferrera έχουμε και χαμόγελο. Η πρωταγωνίστρια του Ugly Betty έχει ασφαλίσει το χαμόγελό της για 10 εκατ. δολάρια.

Brooke Shields



Αν και τα τελευταία χρόνια δεν τα δείχνει όσο τα πρόβαλε ως μοντέλο του Calvin Klein και πρωταγωνίστρια της Γαλάζιας Λίμνης, ωστόσο η Brooke Shields έχει ασφαλίσει τα υπέροχα πόδια της για 1 εκατομμύριο.

Tina Turner



Ισως η Beyonce να πρέπει να παραδειγματιστεί από το είδωλό της. Γιατί ακόμα και σήμερα η 73χρονη Tina Turner έχει ασφαλισμένα τα πόδια της για 3 εκατ. δολάρια. Η ίδια γυμνάζεται και φροντίζει να φαίνονται σαν να είναι 25 ετών.

Bruce Springsteen



Ο Bruce Springsteen από τη δεκαετία του ’80 έχει ασφαλίσει τις φωνητικές του χορδές. Εχει ασφαλίσει τη φωνή του για 6 εκατ. δολάρια σε περίπτωση που πάθει κάτι κακό.

Dolly Parton



Είναι εμφανές τι έχει ασφαλίσει η Dolly Parton. H Αμερικανίδα τργουδίστρια και ηθοποιός έχει ασφαλίσει το κάθε της στήθος για 300,000 δολάρια.

Rod Stewart



Όταν τραγούδαγε για τους «Faces» ο Rod Stewart είχε ασφαλίσει τις φωνητικές του χορδές για 6 εκατ. δολάρια. 

Ornella Muti



Ακόμα και τώρα που έχει αποσυρθεί η Ornella Muti συνεχίζει να έχει ασφαλισμένο το στήθος της για 380.000 δολάρια. Η ίδια λέει πως πάντα θέλει να διατηρείται σε φόρμα. 

Cristiano Ronaldo




Ο Beckham έκανε την αρχή, ο Cristiano Ronaldo το προχώρησε παραπέρα. Ο άσος της Ρεάλ έχει ασφαλίσει τα πόδια του για 140 εκατ. δολάρια. Φήμες λένε ότι έχει ασφαλίσει και άλλα σημεία του σώματός του.

Jamie Lee Curtis



Ο κόσμος μπορεί να ξεχνάει αλλά για μια περίοδο η Jamie Lee Curtis είχε τα πιο ωραία πόδια στο Χόλιγουντ. Για το λόγο αυτό η ηθοποιός τα είχε ασφαλίσει για 2,8 εκατ. δολάρια. Βέβαια συνεχίζει ακόμα να τα έχει αλλά όπως λέει η ίδια δεν υπάρχει πια λόγος να τα έχει ασφαλισμένα.





protothema