Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

10 Ηθοποιοί που πέθαναν κατά τα γυρίσματα ταινίας


Όταν οι σκηνοθέτες έχασαντους αστέρες κατέρρεαν συναισθηματικά αλλά και οικονομικά .
Σε μερικές περιπτώσειςη παραγωγή έπρεπε να ακυρωθεί και σε άλλες περιπτώσεις απλά με μικρέςπαραλλαγές ολοκληρωνόταν η παραγωγή της ταινίας και ήταν ουσιαστικά φόρος τιμήςγια το κινηματογραφικό αστέρι που δεν ήταν πια στην ζωή.


10: Heath Ledger

Το 2008 ξεκίνησαν τα γυρίσματα της ταινίας "The Imaginarium of Dr. Parnassus" με σκηνοθέτητον Terry Gilliam. Κατά τα 2/3 των γυρισμάτων ο Heath επέστρεψεμετά από μια κουραστική ημέρα στο SoHo της ΝέαςΥόρκης,όπου βρίσκεται το σπίτι του και λίγες ώρες μετά η οικιακή βοηθός του τονβρήκε νεκρό . Η νεκροψία έδειξε υπερβολική δόση από μια μίξη με παυσίπονα , υπνωτικά και άλλα χάπια .



9: John Candy



Ο κωμικός  John Candy πέθανε στις 4 Μαρτίου 1994 την ίδιανύχτα που είχε γυρίσει την τελευταία του σκηνή από την ταινία  "WagonsEast." .Ο John μετά τα γυρίσματα γιανα γιορτάσει αποφάσισε να μαγειρέψει για τους βοηθούς του ώστε να τους ευχαριστήσειγια την πολύτιμη συνεργασία τους μαζί του . Μετά το γεύμα πήγε για ύπνο και έωςτο επόμενο πρωί ήταν νεκρός από καρδιακή προσβολή .




8: Natalie Wood




Στις 29 Νοεμβρίου 1981 η  NatalieWood όπου εκέινο το διάστημα βρισκόταν στα γυρίσματα του "Brainstorm".Εκείνο το βράδυ πήγε μια μικρή κρουαζιέρα με τον άντρα της όπου λίγο πριν τηναυγή το ζεύγος ξεκίνησε να καυγαδίζει με αποτέλεσμα η Natalieνα πέσει στο νερό ώστε να ξφύγει από την κατάσταση αλλά το κακό ήταν ότι δενγνώριζε κολύμπι με αποτέλεσμα να πνιγεί.






7: Marilyn Monroe


Η  πανέμορφη σέξιξανθιά και παιχνιδιάρα Merilyn πέθανε στις  5 Αυγούστου1962 μετά από υπερβολική δόση υπνωτικών και παυσίπονων   κατάτην διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας "Something's Got to Give." Μάλιστα λέγεται ότι η παραγωγή είχε ξεκινήσειστραβά από την αρχή με αποτέλεσμα αρχικά να απολυθεί η Merilyn αλλάχάρη στον Dean Martin που δεν ήθελε καμία άλλη εκτός από την Monroe , επαναπροσλήφθηκεκαι λίγο αργότερα βρέθηκε νεκρή.





6: River Phoenix


Ο River Phoenix πέθανε στην ηλικία των 23 ετώναπό μια μίξη ναρκωτικών ουσιών και χαπιών το 1993 , εκείνη την περίοδοβρισκόταν στα γυρίσματα της ταινίας "Dark Blood" και φλέρταρε αρκετά καιμε ένα ρόλο στην ταινία "Interview with the Vampire"  αλλά δυστυχώς δενκατάφερε ποτέ να τον πάρει.


5: Paul Mantz


Ο Paul Mantz ήταν φυσικό ταλέντο στο να πραγματοποιεί πτήσεις με τοαεροπλάνο του , ήταν πραγματικά σας να χορεύει με μαγικό τρόπο ανάμεσα στασύννεφα. Στις 8 Ιουλίου το 1965 ο Paul σκοτώθηκε κατά τηνδιάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας "The Flight of the Phoenix," όταν ξαφνικά έχασε τον έλεγχο και το αεροπλάνο τουκαρφώθηκε σε ένα βράχο και έγινε κομμάτια .


4: Vic Morrow


Κατά την διάρκεια των γυρισμάτων του "Twilight Zone: The Movie" τον Ιούλιο του 1982 ο Vic Morrow έχασε την ζωή του μαζί με δύο παιδιά My-ca Denh Le και  Renee Chen σε ένατραγικό ατύχημα που έγινε στο πλατό . 










3: Oliver Reed


Γνωστός  γλεντζές γιατην εποχή του ο Oliver Reed , το 1999 στα γυρίσματα της ταινίας "Gladiator."καιπιο συγκεκριμένα στις 2 Μαΐου βγήκε σε μια bup στην Μάλτα να το γιορτάσει.Όμως θα ήταν και το τελευταίο του πάρτι καθώς στα 61 του δεν άντεξε την ανεξέλεγκτηκατανάλωση αλκοόλ και η καρδιά του τον πρόδωσε.



2: Bela Lugosi




Στις 16Αυγούστου 1956 στα γυρίσματα της ταινίας "Plan 9 from Outer Space." Ο Bela Lugosi άφησετην ταλευταία του πνοή . Κατά την νεκροψία διέγνωσαν καρδιακή προσβολή , στηνκηδεία του η οικογένεια του ζήτησε να ταφεί με την γνωστή μαυρο κόκκινη κάπατου Δράκουλα .






1: Brandon Lee


Ο Brandon Lee ένας πολλά υποσχόμενος ηθοποιόςσκοτώθηκε στις 31 Μαρτίου 1993 κατά τα γυρίσματα της ταινίας "The Crow" . Δυστυχώς στην επίμαχη σκηνή όπου έπρεπε να χρησιμοποιήσειμια καραμπίνα αντί να έχουν ψεύτικη σφαίρα την είχαν γεμίσει με μια αληθινή μεαποτέλεσμα ο άτυχος ηθοποιός να χάσει την ζωή του . 

editor.