Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Έφηβοι πυροβόλησαν και έκαψαν συμμαθητή τους


Ξεπερνά ακόμα και το πιο αρρωστημένο σενάριο τρόμου η συγκλονιστική είδηση του θανάτου ενός ανήλικου από συνομηλίκους του.
Η είδηση έχει κάνει τον γύρο του κόσμου και έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο!

Τέσσερις έφηβοι ηλικίας 15 ως 17 ετών ομολόγησαν ότι εκτέλεσαν εν ψυχρώ ένα συμμαθητή τους με δύο σφαίρες στο κεφάλι στην συνέχεια τον περιέλουσαν με βενζίνη και τον έκαψαν σ' ένα δάσος στη δυτική Γαλλία.

Και όλα αυτά γιατί;;; Επειδή φοβούνταν πως θα τους κατέδιδε για μια διάρρηξη!!!

Το πτώμα του 17χρονου έφηβου, βρέθηκε από άνδρες της εθνικής υπηρεσίας θηροφυλακής, ενώ καιγόταν τη νύχτα της περασμένης Δευτέρας.

Η ανακάλυψη στον τόπο του εγκλήματος του κινητού τηλεφώνου του θύματος και ενός κομματιού από την τραπεζική κάρτα του επέτρεψε στους άνδρες της διεύθυνσης ερευνών της Χωροφυλακής της Ρουέν να εντοπίσουν τις παρέες του.

«Τον παρέσυραν σε μια αληθινή ενέδρα», δήλωσε ο αντισυνταγματάρχης Ιγκ Ζανέν της Χωροφυλακής της Ρουέν.


Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της έρευνας, οι νεαροί είχαν προγραμματίσει την «εκτέλεση»: είχαν καλέσει επανειλημμένα το μελλοντικό θύμα τους στο κινητό τηλέφωνό του και ένας απ' αυτούς είχε πάει να τον πάρει με σκούτερ για να τον οδηγήσει στον τόπο του εγκλήματος, σύμφωνα με τον αντισυνταγματάρχη Ζανέν.

Οι ύποπτοι ως δράστες οδηγήθηκαν στο δικαστικό μέγαρο της Ρουέν, στη βορειοδυτική Γαλλία. Τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για δολοφονία και προφυλακίσθηκαν.

ΤΑ ΝΕΑ