Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Οι μεγαλύτερες φοβίες των διάσημων προσώπων


Οι stars του Hollywood έχουν πολλές ιδιοτροπίες και πολύ συχνά μαθαίνουμε διάφορα περίεργα για εκείνους.
Τώρα λοιπόν ήρθε η ώρα να μάθουμε λεπτομέρειες για τις μεγαλύτερες φοβίες τους.

Τι μπορεί να φοβάται ένας star; Το σκοτάδι; Τα ποντίκια; Το θάνατο; Άντε καλέ, αυτοί είναι τόσο συνηθισμένοι φόβοι. Δεν είναι για τους celebrities.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν από την Κρίστεν Στιούαρτ, η οποία φοβάται τα… άλογα!!!! Μπορεί στη μεγάλη οθόνη να συναναστρέφεται με λυκανθρώπους, όμως τα… αγέρωχα άλογα είναι αυτά που την κάνουν να τρέμει από το φόβο της. Ο λόγος; Σε ηλικία εννέα ετών είχε πέσει από ένα άλογο και από τότε, ούτε να τα βλέπει.

Η Νικόλ Κίντμαν πάλι για κάποιον ανεξήγητο λόγο φοβάται από μικρή τις πεταλούδες. Σου λέει βλέπει πεταλούδα και τρέχει, ενώ αντίθετα δεν αισθάνεται κανέναν απολύτως φόβο όταν αντικρύσει κατσαρίδα.

Άλλη μία celebrity με παράξενες φοβίες είναι η Τάιρα Μπανκς, η οποία τρέμεις στην κυριολεξία τα δελφίνια, ενώ η Πάμελα Άντερσον φοβάται τους… καθρέφτες. Θα αναρωτιέστε τώρα εσείς γιατί. Μήπως γιατί μέσα σ’ αυτό βλέπει το… είδωλό της;

Η Κάρμεν Ηλέκτρα πάλι φοβάται το… νερό και δεν μπορεί να πλησιάσει κοντύτερα από τα εκατό μέτρα την παραλία, παρά το γεγονός ότι τη γνωρίσαμε ως ναυαγοσώστρια στο Baywatch.

Θα περιμένατε εσείς ότι ο Johnny Depp και ο Orlando Bloom θα έχουν φοβίες; Και τι φοβίες!!!! Ο Johnny φοβάται τους κλόουν και ο Orlando φοβάται τα… γουρουνάκια!!!

Ο Depp πάντως καταβάλλει φιλότιμες προσπάθειες να καταπολεμήσει τους φόβους του, γεμίζοντας το σπίτι του με πίνακες που απεικονίζουν κλόουν.

Star.gr