Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Επέστρεψε η Εθνική πόλο από τον Καναδά


Με πολλά χαμόγελα και συγκρατημένη αισιοδοξία για μια καλή πορεία στο Λονδίνο, επέστρεψαν οι διεθνείς από το Έντμοντον του Καναδά,
έχοντας στις αποσκευές τους, το χάλκινο μετάλλιο και την… πρόκριση για τους Ολυμπιακούς.
Μπορεί να έζησαν μία μικρή «Οδύσσεια», ωστόσο βρήκαν και πάλι την… Ιθάκη τους. Μετά από είκοσι ώρες και πλέον ταξίδι, η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών έφτασε τη Μεγάλη Δευτέρα (11/4) αργά το βράδυ στο Ελ. Βενιζέλος, με τους συγγενείς τους να τους περιμένουν για να τους δώσουν μία μεγάλη αγκαλιά.
Τις εντυπώσεις έκλεψε ο μικρός Σπύρος, που κρατούσε «μούτρα» στον μπαμπά του, Νίκο Δεληγιάννη εξαιτίας της 15πενθήμερης απουσίας του από το σπίτι, ωστόσο του έδωσε μια γλυκιά αγκαλιά, μιας και ο έμπειρος πορτιέρο, βγήκε πρώτος από την πόρτα με λαχτάρα να δει τον γιό του.
Στη συνέχεια, έβγαιναν ένας ένας ταλαιπωρημένοι από το ταξίδι αλλά με χαμόγελο, αφού ο στόχος επετεύχθη! Η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών θα βρίσκεται στο Λονδίνο το ερχόμενο καλοκαίρι για να λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
«Συμμαζευτήκαμε λίγο αυτόν τον χρόνο. Κάναμε τεράστια προσπάθεια για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος. Πήγαμε αρκετά καλά, πιστεύω ότι εκτός από την πρόκριση οι εμφανίσεις μας ήταν ενθαρρυντικές. Από εδώ και στο εξής, έχουμε περίπου μπροστά μας, τρεισήμισι μήνες για να δουλέψουμε. Θα πάμε στους Αγώνες αυτούς χωρίς άγχος, χωρίς πίεση και πιστεύω ότι είμαστε ικανοί να φύγουμε από το Λονδίνο, με μία μεγάλη έκπληξη», δήλωσε επί ελληνικού εδάφους ο αρχηγός, Γιώργος Αφρουδάκης.
Με την αποστολή ήρθε και ο πρόεδρος της ΚΟΕ Δημήτρης Διαθεσόπουλος ενώ έλειπε ο ομοσπονδιακός προπονητής Ντράγκαν Άντριτς, ο οποίος είχε φτάσει νωρίτερα με πτήση μέσω Φρανκφούρτης.

onsports