Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

You Are Here (2013) – Ο Ζακ Γαλιφιανάκης και ο Όουεν Γουίλσον σε νέα κωμωδία







Ο Matthew Weiner σεναριογράφος και σκηνοθέτης του τηλεοπτικού Mad Men που έχει γράψει και επεισόδια
των Sopranos θα γράψει και θα σκηνοθετήσει ένα έργο που το κυνηγάει από χρόνια το You Are Here.
Κλείνοντας δύο πρωτοκλασάτους ηθοποιούς για τους βασικούς ρόλους τον Zach Galifianakis τουHangover και τον Owen Wilson, η ταινία θα παρακολουθεί δύο παιδικούς φίλους τον Στιβ Ντάλας (Wilson) και τον Μπεν (Galifianakis) καθώς ξεκινούν ένα ταξίδι με το αυτοκίνητο μετά τον θάνατο του πατέρα του Μπεν και με τον οποίο είχε αποξενωθεί. Στη διαθήκη του έχει αφήσει ένα σημαντικό πόσο για τον γιό του αλλά υπάρχει και η φιλόδοξη αδελφή του Τέρι στη μέση.
Ο Γαλιφιανάκης επαναλαμβάνει έναν παρόμοιο ρόλο με αυτόν που είχε υποδυθεί και στο Due Date, αλλά αντί για τον Robert Downey Jr. για παρέα θα έχει τον Owen Wilson και ελπίζουμε αυτό το ζευγάρι να λειτουργήσει καλύτερα.
Για τον ρόλο της αδελφής προορίζεται η Amy Poehler της τηλεοπτικής σειράς Parks and Recreation, εφόσον τελικά υπογράψει και τα γυρίσματα της ταινίας θα ξεκινήσουν στον Μάιο του 2012 στην Β. Καρολίνα.
Όπως δήλωσε και ο σκηνοθέτης που προσπαθούσε οκτώ χρόνια να υλοποιήσει την ταινία “Δεν βλέπω την ώρα να ξεκινήσουν τα γυρίσματα γιατί πρόκειται για μια ταινία για όλα όσα αγαπάω και έχω πια κουραστεί να το διαβάζω φωναχτά στους φίλους μου“.
To You Are Here θα βγει στις αίθουσες το 2013.

pame-cinema