Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Ζώδια: Το ζώδιο σήμερα Παρασκευή 30 Μαρτίου


Γενικό προφίλ

Η μέρα ξεκίνα με την Σελήνη στον Καρκίνο να τονίζει οικογενειακά και περιουσιακά θέματα.
Ωστόσο, συναισθηματικά η μέρα έχει πολλές μεταπτώσεις και θα χρειαστεί να κάνετε ...ασκήσεις ψυχραιμίας! Έχουμε, βλέπετε, και Ερμή αλλά και Άρη ανάδρομο. Γενικά σήμερα η σιωπή είναι χρυσός.

ΚΡΙΟΣ

Οι συζητήσεις σήμερα θα νοιώσετε πως έχουν περισσότερα να υπονοήσουν παρά να πουν. Σε προσωπικό επίπεδο, αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν και ελέγξτε λίγο τον παρορμητικό σας. Επαγγελματικά, εάν συνδυάσετε την ένταση με τη βιασύνη ίσως τελικά κάποια πράγματα πάνε πίσω. Στα οικονομικά, χρειάζεται λίγο «ψάξιμο» στις αγορές σας. Οι γεννημένοι το 1973 μάλλον επιδιώκεται το ακατόρθωτο.


ΤΑΥΡΟΣ

Τα παράπονα σίγουρα υπάρχουν μέσα σας, αφού νοιώθετε πως για κάποιους έχετε κάνει τα πάντα αλλά έχετε απολάβει το τίποτα. Ειδικά στα επαγγελματικά, χρειάζεται να αντιληφθείτε πως η εμπιστοσύνη είναι κάτι που κτίζεται και κερδίζεται με το χρόνο. Αισθηματικά, αν και οι ανασφάλειες σας έχουν κουράσει, το ταίρι σας αντέχει και είναι εκεί. Οι γεννημένοι το 1980, λειτουργήστε κάπως πιο ώριμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η επικοινωνιακή σας δεινότητα, σήμερα, ίσως αντιμετωπίσει αντιστάσεις σε σημείο ξεροκεφαλιάς. Στα επαγγελματικά, πολλές ευκαιρίες κάλο θα είναι να τις δείτε ξανά και ξανά γιατί ίσως τελικά να κρύβουν παγίδες. Συζητήσεις για οικογενειακά ζητήματα θα σας απασχολήσουν. Αισθηματικά, μάλλον έχετε γίνει σχολαστικοί πέραν του δέοντος και αυτό δεν θα σας βγει σε καλό. Οι γεννημένοι του 1965 η ζωή σας αλλάζει μέσα από σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πολλά πράγματα θα χρειαστεί να τα επανεξετάσετε σήμερα, αφού μάλλον οι απόψεις σας και τα συμπεράσματα σας είναι κάπως υποκειμενικά. Στα ερωτικά, ίσως χρειάζεται να απεμπλακείτε από τα βιώματά σας και να δείτε την αλήθεια κατάματα. Οικονομικά ζητήματα ίσως σας αναγκάσουν να κάνετε την οικονομική σας υπέρβαση. Οι γεννημένοι το 1987, αποφύγετε τις προστριβές.

ΛΕΩΝ

Η παρουσία της Σελήνης στον 12ο οίκο σας κάνει να είσαστε κάπως πιο συνεσταλμένοι ενώ τα μυαλά σας δεν παίρνουν εύκολα αέρα. Ωστόσο, αυτό δεν πάει να πει πως πρέπει να αναστείλετε τις προσπάθειες σας γιατί πολλά άτομα στηρίζονται σε εσάς. Αισθηματικά, παίξτε πιο χαλαρά γιατί ίσως σήμερα μέσα από ένα δίλλημα «καρφωθείτε». Οι γεννημένοι το 1992, προσέξτε τα ζητήματα διατροφής.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Συζητήσεις επί συζητήσεων με αντικείμενο αλλά χωρίς κατάληξη θα είναι το νόημα της ημέρας. Στα επαγγελματικά, οι γνώσεις σας μάλλον υπερτερούν των άλλων και αυτό θα σας αναγκάσει εκ των πραγμάτων να κάνετε περισσότερες εργασίες που απαιτούν τεχνογνωσία. Αισθηματικά, απλά προσπαθήστε να έρθετε πιο κοντά, αυτό είναι το μυστικό. Οι γεννημένοι το 1974 ίσως νοιώσετε μια περίεργη έλξη για κάποιο άλλο πρόσωπο.

ΖΥΓΟΣ

Η συναισθηματική «άνοιξη» που αναζητάτε είναι πολύ κοντά. Δηλαδή τι κοντά ….διπλά σας είναι. Απλά αφήστε λιγάκι μια χαραμάδα στα στεγανά της ψυχής σας ώστε το ταίρι σας να μπει και να σας βοηθήσει. Επαγγελματικά, μην ξεχνάτε τις συμβατικές υποχρεώσεις σας γιατί ίσως διαπιστώσετε πως κάποιοι δεν θα είναι και τόσο «φιλικοί». Οι γεννημένοι το 1976, σκεφτείτε πιο θετικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα, νοιώθετε πιο μαχητικοί από ποτέ και αυτό θα σας βοηθήσει να φτάσετε πιο εύκολα στους επαγγελματικούς σας σκοπούς. Από την άλλη, αισθηματικά θα πρέπει να είσαστε πιο ρομαντικοί και ανθρώπινοι γιατί ο τομέας των σχέσεων λειτούργει καλά αλλά μόνο μέσα από ηρεμία και αρμονία. Οικονομικά αιτήματα δεν θα τύχουν ευνοϊκής αντιμετώπισης. Οι γεννημένοι το 1990, αξιοποιήστε τον ελεύθερο χρόνο σας.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Στα επαγγελματικά, σήμερα, θα διαπιστώσετε πως τα πράγματα στραβώνουν κάπου στην τελική προσπάθεια. Ο προσανατολισμός που έχετε για σαρωτικές αλλαγές είναι και εσφαλμένος και αδιέξοδος. Ερωτικά, δίνετε τον καλύτερο εαυτό σας για να δείξετε την αγάπη σας και την θέληση σας, κερδίζετε πόντους και αντιλαμβάνεστε το πόσο λάθος κάνατε. Οι γεννημένοι το 1964 θα βρεθείτε μέσα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη απέναντί σας ομολογουμένως θα σας κάνει κάπως πιο νευρικούς. Στα επαγγελματικά όμως χρειάζεται να αποδείξετε πως η επιτυχία σας δεν είναι προϊόν εύνοιας αλλά σκληρής εργασίας, μόνο έτσι θα κλείσετε τα στόματα που κάνουν κακεντρεχή σχόλια. Αισθηματικά, προσπαθήστε να συμπεριφέρεστε με μεγαλύτερη κατανόηση στην σχέση σας. Οι γεννημένοι το 1970 θα νοιώσετε μια ηθική, τουλάχιστον, ικανοποίηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η παρουσία της Σελήνης στον 6ο οίκο θα σας κάνει να τρέχετε να προλάβετε κάποιες εργασίες που μάλλον είχατε λησμονήσει. Επαγγελματικά, ίσως αφιερώνετε χρόνο σε πράγματα όχι και τόσο μείζονος σημασίας και δυστυχώς σήμερα ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος σας. Αισθηματικά, κάποια είδηση θα σας αναστατώσει ευχαρίστα, δείχνοντάς σας πως οι επιλογές σας είναι σωστές. Οι γεννημένοι το 1988, αφήστε την γκρίνια.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο ορίζοντας σας πρέπει να ανοιχτεί πέρα από την εργασία και τα ομολογουμένως κοινότυπα χόμπι σας. Η επικοινωνία και η προσέγγιση ανθρώπων θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε την αυτοεκτίμηση σας. Στα αισθηματικά, ίσως πρέπει να φανείτε πιο θαρραλέοι γιατί αφήνετε τις ευκαιρίες να πηγαίνουν χαμένες. Μην παίρνεται εν θερμώ αποφάσεις. Οι γεννημένοι το 1974 θα κάνετε την αυτοκριτική σας.

astrology.gr