Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Οι πιο "αρρωστημένες" σχέσεις του Χόλιγουντ


Είναι πολλά τα παραδείγματα στο Hollywood με ζευγάρια που πίσω από τις κλειστές πόρτες του σπιτιού τους πρωταγωνιστούσε η βία, οι καταχρήσεις, οι καυγάδες και η κακοποίηση.
Τρανταχτό παράδειγμα αυτό της Rihanna και του Chris Brown. Ήταν την παραμονή της βραδιάς των Grammy το 2009 όταν σοκαρισμένη ολόκληρη η showbiz μαθαίνει ότι η Rihanna έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον… «καλό» και βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Η ίδια η super star έκανε την καταγγελία, αποκαλύπτοντας ότι ο Brown την έχει κακοποιήσει πολλές φορές. Οι φωτογραφίες δε που δημοσιεύτηκαν και αποκάλυπταν τα σημάδια στο πρόσωπο της RiRi αποδείκνυαν τη βιαιότητα με την οποία της είχε φερθεί ο Brown.

Ο Charlie Sheen που αντιμετώπιζε ανέκαθεν προβλήματα με το αλκοόλ και τις ουσίες ασκούσε βία και στις δύο γυναίκες τους. Η Denise Richard μετά από δύο παιδιά και αρκετά χρόνια υπομονής ζήτησε διαζύγιο και κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του,  ενώ η δεύτερη Brooke Mueller το 2010 είχε καλέσει την αστυνομία, φωνάζοντας έντρομη ότι ο Charlie απειλεί να τη σκοτώσει.

Μια σχέση μες στην κακοποίηση ήταν κι αυτή της Whitney Houston και του Bobby Brown. Ο Bobby θεωρείται η καταστροφή της Whitney αφού την έβαλε στην κόλαση των ναρκωτικών, ενώ πολλές φορές οι δυο τους υπό την επήρεια των ναρκωτικών ασκούσαν λεκτική και φυσική βία ο ένας εναντίον του άλλου.

Αρρωστημένη ήταν και η σχέση της Amy Winehouse με τον Blake Fielder Civil. Ήταν ομηρικοί οι καυγάδες τους ακόμα και στις δημόσιες εμφανίσεις τους, ενώ αρκετές φορές οι δυο τους κυκλοφορούσαν με άπειρα σημάδια στο πρόσωπο και στο σώμα τους, ύστερα από τους έξαλλους καυγάδες τους.

Τέλος μια ακόμα σχέση που ήταν καταδικασμένη από την αρχή εξαιτίας της βίας και της ζήλιας ήταν και αυτή της Tina Turner και του συζύγου της Ike. Εκείνος ήταν ο μέντοράς της, ο άνθρωπος που την έβγαλε στο τραγούδι και ο άνθρωπο που της έκανε τη ζωή της κόλαση.

Άλλωστε και η ίδια έχει πει ότι έχει φάει πάρα πολύ ξύλο από τον πρώην της, έχει ζήσει απίστευτες σκηνές βίας και όταν βρήκε το κουράγιο έφυγε για να γλιτώσει.

Star.gr