Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Τι κάνει ο Chuck Norris ώστε να βλέπουν τα παιδιά του ταινίες δράσεις;


Ο βετεράνος action hero δημιουργεί ειδικές, "για όλη την οικογένεια" βερσιόν των ταινιών του για να μπορέσουν να τις παρακολουθήσουν τα παιδιά του.
Λένε πως ο Chuck Norris έχει τετραγωνίσει τον κύκλο, έχει φτάσει ως την άκρη της γης και μπορεί να φάει μόνο ένα πατατάκι Lays. Μια άλλη (πραγματική) δεξιότητα/δυνατότητα του, έχει να κάνει με τη βία στις ταινίες που συμμετέχει και το νεαρό της ηλικίας των παιδιών του.
Ο 72χρονος (δεν του φαίνεται, γιατί ο Chuck Norris δεν γερνάει ποτέ έτσι κι αλλιώς) δημιουργεί ειδικές, "για όλη την οικογένεια" βερσιόν των ταινιών του. Φροντίζει τα μικρότερα από τα 5 παιδιά του, που έχουν ηλικία 10 χρονών, να παρακολουθούν τις ταινίες του αφού έχει "κόψει" τις βάναυσες σκηνές.
Το '70 και το '80, ο ηθοποιός είχε συμμετάσχει σε αρκετά έργα με υπερβολική βία, πριν την περιορίσει στις μετέπειτα ταινίες του και το τηλεοπτικό σόου, "Walker, Texas Ranger".
 
H πιο πρόσφατη δουλειά του στη μεγάλη οθόνη θα είναι το "Expendables 2" του Sylvester Stallone. Ειπώθηκε πως ζήτησε να αλλάξουν την αξιολόγηση της ταινίας από "άτομα κάτω των 17 χρειάζονται τη συνοδεία κηδεμόνα" (R) σε "κάποιο από το υλικό στην ταινία μπορεί να μην είναι κατάλληλο για ανηλίκους κάτω των 13" (PG-13).
Παρόλα αυτά, όπως αναφέρει ένας από τους πρωταγωνιστές της ταινίας, ο Dolph Lundgren ("Universal Soldier", "Rocky IV"), Ο Stallone επέμεινε στην αρχική, πιο βίαιη εκδοχή της ταινίας. Απ' ό,τι λέει ο Lundgren όμως, ο Chuck δεν θα παρεξηγηθεί αφού έχει προσλάβει τον δικό του προσωπικό μοντέρ και μπορεί, όπως έχει κάνει και στο παρελθόν, να κόψει ό,τι θέλει πριν δείξει την ταινία στα παιδιά του.
Το "Expendables 2" βγαίνει το καλοκαίρι του 2012 και οι fans των Bruce Willis, Jason Statham, Arnold Schwarzenegger, Jean-Claude Van Damme, Silvester Stallone και Chuck Norris ανυπομονούν.

cosmo.gr