Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Βάνα Μπάρμπα: Απίστευτη αποκάλυψη για την κόρη της


Μια εξομολόγηση που άφησε πολλούς με το στόμα ανοιχτό έκανε σήμερα στο «Πρωινό mou» η Βάνα Μπάρμπα.
Η ηθοποιός αποκάλυψε πως ο πατέρας της κόρης της δεν έχει δει την μικρή τον τελευταίο χρόνο. Μάλιστα είχε πει στο παιδί ότι έχει πια φτιάξει δική του οικογένεια και πρέπει πια να ασχοληθεί με αυτή.


«Υπήρχε πάντα αλλά δυστυχώς τον τελευταίο χρόνο δεν είναι σε πολύ καλή σχέση.
Έκανε ένα άλλο παιδάκι και της είπε ότι θα πρέπει να ασχοληθεί με την δική του οικογένεια και αυτό ψυχολογικά είναι τεράστιο έγκλημα για το παιδί. Τον τελευταίο χρόνο δεν την βλέπει καθόλου.
Σαφώς έχει πληγωθεί γιατί δεν λέγεται αυτό στο παιδί. Είναι τραγικό και εμένα με έχει πονέσει.
Εύχομαι να τα ξαναβρούν, δεν επεμβαίνω αλλά και το τραγικό είναι ότι δεν αφήνει και τα αδέλφια να βρεθούν μαζί». Όλα αυτά τα χρόνια είχαν πολύ καλή σχέση και ο πατέρας της Φαίδρας ήταν πάντα στο πλευρό της κάτι που σταμάτησε να συμβαίνει από την στιγμή που εκείνος παντρεύτηκε και έκανε μια άλλη οικογένεια.
«Ήμασταν μαζί 9 χρόνια. Από μικρή την είχε κοντά του αλλά από την ώρα που παντρεύτηκε ίσως να άλλαξαν κάποια πράγματα και είναι σεβαστό αλλά από την άλλη είναι τραγικό να πληγώνεις ένα παιδί με αυτό τον τρόπο. Δεν έχω τίποτα μαζί του τον εκτιμώ αλλά το να πληγώνεις ένα παιδί 9 χρονών είναι τραγικό. Και όλα αυτά επειδή η Φαίδρα αρνιόταν να κοιμηθεί εκεί το βράδυ. Και λοιπόν; Ένα παιδί 8 χρονών ήταν. Θέλει το χρόνο του. Τραγική πληγή της απόρριψης, ότι έκανα άλλα παιδιά και σε απέρριψα. Είναι τραγικό».
gossip-tv.gr