Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Οι πιο ακατάλληλοι άντρες για σχέση!

H μαμά σου επιμένει να κλείσεις τα μάτια και να βρεις έναν άντρα να κουκουλωθείς γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι.
Εσύ όμως δεν λες να βάλεις μυαλό και καταλήγεις πάντα με τον πιο λάθος και πιο ακατάλληλο άντρα για σχέση...
Αν σου παίρνει λίγο καιρό να διαβάσεις τα σημάδια , θα κάνουμε τη δουλειά αυτή για σένα, έτσι ώστε να μην την πατήσεις πάλι με τον λάθος άντρα! ...


1. Ο βρωμιαρούλης:

Νυχτερίδες κι αράχνες γλυκιά μου, του κρατούν συντροφιά! Το αγόρι αυτό, είτε μένει μόνο του, είτε έχει δικό του δωμάτιο στο σπίτι των γονιών, λατρεύει την παρέα τρωκτικών, κατσαρίδων και λοιπών ζιζανίων. Αλλιώς δεν εξηγείται η μπίχλα και η βρωμιά που κουβαλάει το σπίτι του. Σίγουρα , σε πρώτη φάση θα δικαιολογήσεις την απλυσιά του πιστεύοντας πως πρόκειται για στάση ζωής! Όμως αφού μπεις στο σπίτι του και αντικρίσεις το χαμό (μπουκάλια, βρόμικες κάλτσες, κουτιά από μισοτελειωμένες πίτσες). Σκέψου απλά την περίπτωση να μείνετε μαζί και τον κόπο που θα πρέπει να κάνεις για να κρατήσεις ένα σπίτι καθαρό. Κια για να μην κάνεις όνειρα περί αλλαγής του, σκέψου: τον αράπη κι αν τον πλένεις, το σαπούνι σου χαλάς.

2. Ο σπάγκος:

Aπό τον πρώτο καφέ που πλήρωσες εσύ, κατάλαβες πως τα πράγματα θα είναι δύσκολα στο κομμάτι των οικονομικών. Από εκεί μέχρι να φανταστείς ότι στις τσέπες του μεγαλώνουν αληθινά καβούρια έχει διαφορά. Αν νομίζεις πως με τον καιρό η κατάσταση μπορεί ν΄ αλλάξει, απατάσαι. Σκέψου να έχετε σχέση που πηγαίνει σοβαρά και να σου παίρνει τον μισθό πριν τον δεις. Και όχι μόνο αυτό, θ' αναγκάζεσαι να του ζητάς ένα ευρώ για να πάρεις καλσόν κι εκείνος θα λέει: ''τι το θες, δεν κάνει κρύο''. Ο σπάγκος δεν αλλάζει και δεν έχει κάθε μέρα εκπτώσεις για να σ' αφήνει να ψωνίζεις και κανένα ρουχαλάκι!

3. Το τσιμπούρι:

Αυτή είναι και μία από τις πιο επικίνδυνες περιπτώσεις ακατάλληλου άντρα. Με το που σε γνωρίσει και δέσει το γλυκό, ξεκινάει να σε γνωρίζει σε φίλους, γονείς και συγγενείς. Στις 5 μέρες έχει εγκατασταθεί στο σπίτι σου και συ καμαρώνεις που πέτυχες άντρα κελεπούρι σωστό, που και τους φίλους γράφει για σένα και αμέσως πήρε απόφαση να περάσει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί μαζί σου. Έλα όμως που αφού περάσουν τα πρώτα μέλια, καταλαβαίνεις πως δεν ήταν τόσο ο έρωτας και ο ενθουσιασμός που κίνησαν το κελεπούρι σου, αλλά η τάση του να καταντά τσιμπούρι στο σπιτάκι σου. Και να σου τα κρασιά και τα φαγιά και οι περιποιήσεις, αλλά εσύ καταντάς καλή δούλα και νοικοκυρά κι εκείνος σαν καλό τσιμπούρι δεν λέει να ξεκουμπιστεί (ούτε για να δει την ομάδα του στο γήπεδο έστω για δύο ωρίτσες). Μείνε μακρυά από τον οικόσιτο άντρα, γιατί θα βρεθείς να δουλεύεις μόνο για να τον εξυπηρετείς κι εκείνος δαχτυλάκι δεν θα σηκώσει να σε βοηθήσει ποτέ!

4. Όχι πια σεξ, μόνο σχέση:

Κι ενώ όλα τα παραπάνω κουσούρια του ακατάλληλου άντρα μπορούν να βελτιωθούν μέχρι ένα βαθμό, ο ο τρόπος που κάνει έρωτα μαζί σου και όλα του τα προβλήματα σε αυτόν τον συγκεκριμένο τομέα, μπορούν να γίνουν βόμβα στα θεμέλια της σχέσης που θα ήθελες (ή θα πίστευες) πως μπορείς να κάνεις μαζί του. Πεσμένη λίμπιντο, άφαντη στύση, πρόωρη εκσπερμάτωση, κακή σεξουαλική ζωή, ανικανοποίητη δική σου ερωτική επιθυμία και πάνω απ' όλα παράβλεψη των προβλημάτων της κρεβατοκάμαρας, μπορούν να κάνουν τη ζωή σου ανυπόφορη. Όσο κι αν θέλεις να παραβλέψεις το πρόβλημά σας στο σεξ, αυτό θα είναι πάντα εκεί και όχι μόνο. Τα κακώς κείμενα του κρεβατιού, δεν θα μείνουν ποτέ κλεισμένα εκεί. Όσο κι αν το υπόλοιπο πακέτο είναι σούπερ, σχέση δίχως καλό σεξ δεν λέγεται σχέση. Του συγχωρούμε μερικές βραδιές μέτριων επιδόσεων στο κρεβάτι, αλλά μια ζωή μέτριου σεξ, δεν παλεύεται.

5. Μανούλα του εσύ!

Στην αρχή θα σε παραξενέψουν τα τηλέφωνα της μαμάς του κάθε τρεις και λίγο ακόμα και σε ώρες ακατάλληλες. Κάποια στιγμή θα σε φέρει να την γνωρίσεις, κι εκεί θα πιστέψεις πως παίζεις στο ''Μια νύφη για το γιο'' αλλά η Καραβάτου δεν λέει να φανεί. Σε κάθε αποτυχημένη σου προσπάθεια να μαγειρέψεις, η σύγκριση με την μανούλα που όλα τα προλαβαίνει και είναι εκπληκτική μαγείρισσα, θα πέφτει βαριά στο ήδη αδύναμο ηθικό σου. Κι εκεί που θα θέλεις να σηκώσεις κεφάλι φτιάχνοντάς του ένα υπέροχο δείπνο (κι ας επέστρεψες κατάκοπη από τη δουλειά) θα έρχεται φαγωμένος αφού η μανούλα του έφτιαξε το αγαπημένο του φαγάκι. Λέω λοιπόν, να τον αφήσεις με το φαγάκι της μανούλας και να ψάξεις για το επόμενο μανούλι.

6. Η πρώην του, αυτό το φάντασμα

Ένας άντρας έρχεται πακέτο μαζί με τις εμπειρίες του και τα φαντάσματα των πρώην του που μπορεί και να τον παίδεψαν. Δικιά του δουλειά είναι να ξορκίσει τα φαντάσματα των προηγούμενων σχέσεων και δική σου να μην ανεχτείς τις ατέλειωτες συζητήσεις για εκείνες που ούτε το όνομά τους δεν θα έπρεπε να γνωρίζεις. Αν στις πρώτες 2 εβδομάδες της σχέσης σας, μάθεις απ' έξω κι ανακατωτά όλες τις συνήθειες της πρώην του, απομακρύνσου τάχιστα. Οι ζωντανοί με τους ζωντανούς και τα φαντάσματα με τα φαντάσματα.

7. Πάνω απ' όλα οι φίλοι (του):

Ξεκινάτε να πάτε για μπάνιο κι εκείνος σε φτύνει για να τσαλαβουτήξει με τους κολλητούς. Κανονίζετε σινεμά και καταλήγεις να βλέπεις μόνη σου την ταινία αγκαλιά με το μεγάλο ποπ κορν γιατί οι κολλητοί τον κάλεσαν να δουν ποδόσφαιρο όλοι μαζί. Λέτε να πάτε στο λούνα παρκ, αλλά εκείνος έχει υποσχεθεί στα παιδιά να δοκιμάσουν μαζί την τιμονιέρα του Pro. Κανονίζετε ρομαντικές διακοπές για δύο, αλλά κάπου ξεφυτρώνει ο μπάκουρος κολλητός που ψάχνει για το επόμενο θύμα και φυσικά οι ρομαντικοί περίπατοι καταλήγουν σε αγορότσαρκα με σένα κομπάρσο. Καλύτερα να μείνει με τους κολλητούς του, παρά να σου βγει το λάδι μια ώρα αρχύτερα. Αν σε θέλει πραγματικά, θα τρέξει πίσω σου. Αν όχι, ας τον χαίρονται τ' αγόρια του.

womenonly