Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Ανακοίνωση iSquare για το νέο iPad


H iSquare εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με το λανσάρισμα του νέου iPad στη χώρα μας ταυτόχρονα με ακόμα 24 χώρες σε όλη την Ευρώπη.



 Η επίσημη αντιπροσωπεία της Apple στην Ελλάδα πληροφορεί το κοινό τα εξής: “Μέριμνα της iSquare, ως επίσημου διανομέας της Apple, είναι η συμπόρευση της ελληνικής αγοράς με την Ευρωπαϊκή, και η παροχή στον Έλληνα καταναλωτή ακριβώς ό,τι προσφέρεται στις μεγάλες αγορές της Ευρώπης, την ίδια ακριβώς στιγμή. Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος, όπως ήταν αναμενόμενο, τα πρώτα κομμάτια του νέου iPad δεν ήταν δυνατόν να καλύψουν την τεράστια ζήτηση.


 Σταδιακά η διαθεσιμότητα θα βελτιωθεί και σύντομα θα υπάρχει ικανοποιητική επάρκεια. Το ίδιο φαινόμενο παρατηρήθηκε σε όλες τις χώρες που λανσαρίστηκε το iPad”.


“Η iSquare, μέσα σε λιγότερο από δυόμιση χρόνια έχει δώσει μεγάλη ώθηση στην αγορά, όσον αφορά τη διάδοση και την υποστήριξη των προϊόντων Apple, κερδίζοντας διαρκώς όλο και μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς. Η εταιρία επενδύει συνεχώς ώστε ο καταναλωτής να απολαμβάνει την απόλυτη εμπειρία Apple σε όλα τα σημεία πώλησης, μέσα από την παροχή υψηλών υπηρεσιών που έχει βάλει σαν στόχο για την Ελληνική και την Κυπριακή αγορά”.


“Στόχος της iSquare για την Ελληνική και Κυπριακή αγορά είναι η ικανοποίηση του πελάτη, σε συνδυασμό με την εξάπλωση της τεχνολογίας που βελτιώνει την απόδοση εργασίας και την ανταγωνιστικότητα με τη χρήση των νέων τεχνολογιών”.


proho.gr