Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Τι σημαίνουν τα τατουάζ των επωνύμων;


Οι διάσημοι φαίνεται ότι έχουν τρομερή αδυναμία στα τατουάζ και γι’ αυτό φροντίζουν να κάνουν όχι ένα αλλά αρκετά πάνω στο κορμί τους.


Η Angelina Jolie για παράδειγμα που ήταν και από τις πρώτες γυναίκες που έβγαλαν φάτσα φόρα τα τατουάζ τους έχει εννέα!!!!!!!!

Την πλάτη της κοσμούν τρία τατουάζ το ένα από τα οποία λέει «Γνώριζε τα δικαιώματά σου», ενώ το μεγάλο τατουάζ που κοσμεί την ωμοπλάτη της είναι μια βουδιστική προσευχή για τον πρώτο της γιο τον Maddox.

Στο χέρι της επίσης έχει τις συντεταγμένες από τις χώρες που έχουν γεννηθεί τα παιδιά της, ενώ έχει και αρκετά τατουάζ με γνωμικά.

Μία ακόμα super star με πάρα πολλά τατουάζ είναι και η Rihanna. Δεν έχει τι να κάνει το κορίτσι και τσουπ χτυπά και ένα τατουάζ στο σώμα της.

Δεκατρία τατουάζ έχει κάνει η RiRi τα οποία όλα σημαίνουν κάτι για εκείνη. Όπως για παράδειγμα η ημερομηνία γέννησης της καλύτερής της φίλης στον ώμο της γραμμένη με λατινικούς αριθμούς ή το τατουάζ που έχει πάνω από το στήθος της και γράφει «ποτέ αποτυχία πάντα μάθημα». Μάλιστα το συγκεκριμένο τατουάζ είναι γραμμένο ανάποδα, ώστε να μπορεί να το διαβάζει κάθε φορά που κοιτάει τον εαυτό της στον καθρέφτη.

Λάτρεις των τατουάζ είναι επίσης ο David Beckham και η σύζυγός τους Victoria. Ο David έχει πάρα πολλά τατουάζ με τα ονόματα των παιδιών του και διάφορα άλλα σχέδια, ενώ η Victoria εκτός των άλλων έχει χαράξει πάνω της ανεξίτηλη την ημερομηνία που έκανε sex με τον David και πέντε αστέρια στο κάτω μέρος της μέσης της που συμβολίζουν τον David και τα παιδιά της.

Ιδιαίτερη σημασία έχει και το τατουάζ της Miley Cyrus που το έχει «χτυπήσει» στο κάτω μέρος του στήθους της. Γράφει «απλά ανέπνεε» και το έκανε για την καλύτερή της φίλη που έφυγε από τη ζωή στα έντεκά της από κυστική ίνωση.

Αλλά και οι εγχώριοι stars είναι λάτρεις των τατουάζ. Όπως για παράδειγμα η Ελεονώρα Μελέτη που έχει αρκετά τατουάζ πάνω στο κορμί της, όπως ένα ματάκι στον καρπό της ή ένα λουλούδι στη μέση της.
Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έχει επίσης αρκετά τατουάζ και μάλιστα «χτύπησε» ένα και live στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου, αλλά και ο Νίνο.

Άλλοι super stars που έχουν κάνει τατουάζ είναι η Britney Spears, η Jessica Alba, η Charlize Theron, η Adrianna Lima, η Megan Fox, ο Johny Depp και πολλοί πολλοί άλλοι.

 
 
 
 
 
  
Star.gr