Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2012

Hotel Transylvania (2012) – Το πρώτο trailer

O Δράκουλας έχει ανοίξει ένα ξενοδοχείο με το όνομα Hotel Transylvania και φιλοξενεί όλα τα γνωστά τέρατα που μακριά από τους ανθρώπους μπορούν να είναι με άνεση ο εαυτός τους.Ένα Σαββατοκύριακο προσκαλεί μερικά από τα πιο διάσημα τέρατα, τον Φρανκενστάιν και την νύφη του, την Μούμια, τον Αόρατο Άνθρωπο, τον Κουασιμόδο, μερικούς Λυκάνθρωπους και άλλους για να γιορτάσουν τα 18α γενέθλια της κόρης του Μάβι. Ο Δράκουλας έχει προνοήσει για όλα ώστε να μείνουν ικανοποιημένοι οι φιλοξενούμενοί του, όμως δεν έχει προνοήσει για έναν κοινό νεαρό που θα έρθει κατά λάθος να μείνει στο ξενοδοχείο και θα ερωτευτεί την Μάβι.


Animation κωμωδία της Sony με τον Adam Sandler στη φωνή του Δράκουλα και την Selena Gomez ως Μάβι, ενώ μαζί τους ανάμεσα σε άλλες είναι και οι φωνές των Steve BuscemiKevin James και David Spade.


Η σκηνοθεσία είναι του Genndy Tartakovsky γνωστού από τηλεοπτικές δουλειές που εδώ κάνει την πρώτη του κινηματογραφική προσπάθεια και θα βγει στις αίθουσες στις ΗΠΑ στις 21 Σεπτεμβρίου 2012.