Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Έγκλημα πάθους στα ΕΛΤΑ Πειραιά


Σοκ και πολλά ερωτήματα προκαλεί η τραγική είδηση ότι ένας υπάλληλος των ΕΛΤΑ εισέβαλε το πρωί της Πέμπτης στο ταχυδρομείο που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Φίλωνος και Τσαμαδού στον Πειραιά και δολοφόνησε εν ψυχρώ μία υπάλληλο, μητέρα δύο παιδιών και διαζευγμένη.
Όσοι άκουσαν τον πυροβολισμό «πάγωσαν»…

Συγκεκριμένα, ο άντρας, που εργάζεται ως ταχυδρόμος στο Κερατσίνι, ανέβηκε στον δέυτερο όροφο του κτηρίου και την πυροβόλησε στο κεφάλι με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.

Η άτυχη γυναίκα είχε αποσπαστεί πρόσφατα στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ του Πειραιά από το Κερατσίνι. Σύμφωνα με μαρτυρίες ο δράστης δεν την βρήκε με το που ανέβηκε στον δεύτερο όροφο αλλά την έψαξε για να την σκοτώσει.

Ο 35χρονος  συνελήφθη από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ και της άμεσης δράσης, την ώρα που έβγαινε από το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ.

Πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για έγκλημα πάθους ενώ ο ανηψιός του θύματος είπε πως ο δολοφόνος την απειλούσε συνεχώς ενώ η ίδια είχε απευθυνθεί στην αστυνομία ζητώντας ασφαλιστικά μέτρα. Μάλιστα την περασμένη Τρίτη το αμάξι της άτυχης γυναίκας πυρπολήθηκε.


 

 

 

Star.gr