Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Η μάχη μιας γυναίκας να πάρει πίσω το πρόσωπο της


Η Charla αγαπούσε πολύ τα ζώα έχοντας μάλιστα ιδιαίτερα αδυναμία στους χιμπατζήδες. Η αγάπη της προς τον Travis τον χιμπατζή της φίλης της ήταν πολύ μεγάλη.
Συγκεκριμένα ο Travis ήταν αρκετά γνωστός στο κοινό, αφού συμμετείχε σε πολλές ταινίες αλλά και σήριαλ! Δυστυχώς όμως η συχνή επαφή του με τους ανθρώπους δεν τον σταμάτησε από το να επιτεθεί χωρίς έλεος στην Charla.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη η Charla μια μέρα, επισκέφθηκε το σπίτι της φίλης της. Εκείνη την περίοδο ο Travis ήταν άρρωστος και πολύ επιθετικός. Ξαφνικά το ζώο επιτέθηκε στην άτυχη Charla προκαλώντας της τρομακτικά τραύματα στο πρόσωπο, ένα πρόσωπο που κυριολεκτικά διαλύθηκε, ενώ οι εικόνες που δόθηκαν στη δημοσιότητα ήταν πραγματικά εικόνες φρίκης.
Η ιδιοκτήτρια έκανε υπεράνθρωπες προσπάθειες να τραυματίσει το ζώο όμως εκείνο απλά δεν σταματούσε. Κάλεσε αμέσως την Αστυνομία για να βοηθήσει, Ο Travis άρχισε να τρέχει, προσπάθησε να επιτεθεί και σε άλλους, ώσπου τον πυροβόλησαν και τον σκότωσαν.

Μετά το περιστατικό, η Charla έκανε πολλές επεμβάσεις για να δοθεί έστω κάποιο ίχνος μορφής στο ολοκληρωτικά κατεστραμμένο πρόσωπό της.

Τελικά, πριν από έξι μήνες η Charla υποβλήθηκε σε ολική μεταμόσχευση προσώπου. Πλέον ρχίζει να αισθάνεται το νέο δέρμα της.

Ακολουθεί το ηχητικό ντοκουμέντο της φίλης της στην Άμεση Δράση την ώρα της επίθεσης:




madata.gr