Δευτέρα, 2 Απριλίου 2012

Το αλά sex tape βίντεο της Τζένιφερ Λόπεζ


Είναι δύσκολο να είσαι 42χρονών και να παλεύεις ενάντια στην νέα γενιά σεξ σίμπολ που έρχονται

Είναι τέτοιο το άγχος που σε αναγκάζει να χρησιμοποιείς ότι έχεις πρόχειρο για να κρατηθείς στην δημοσιότητα. 
Όπως το γυμνό κορμί του 24χρονου γκομενού σου, όπως κάνει η Τζένιφερ Λόπεζ στο νέο της βίντεο που κάνει πρεμιέρα την Μεγάλη Πέμπτη.

Ο 24χρονος χορευτής/σύντροφος της Τζένιφερ Λόπεζ, Κάσπερ Σμάρτ, γυμνός και με τα μάτια δεμένα, είναι το κεντρικό πρόσωπο του νέου βιντεοκλίπ της 42χρονης Λατίνας για το σίνγκλ Dance Again.

Οι πρώτες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο επίσημο σάιτ της, δείχνουν το επίσημο «τεκνό» της να αφήνεται στα χέρια της πιο «έμπειρης» ερωμένης του.


Πάντα με προφανή στόχο να προκαλέσει σχόλια και να κάνει παραπομπές στο τσουνάμι σελέμπριτι sex tape που έχουν κυκλοφορήσει τελευταία.
Ενώ, επειδή πρέπει να υπάρχει και ένα επιμύθιο σε αυτή την ιστορία, το αγόρι φοράει και ένα μεταξωτό μαντήλι που του καλύπτει τα μάτια του οποίο γράφει «Η αγάπη είναι τυφλή».

Πιο σημαντικό από όλα όμως είναι ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η χωρισμένη Τζένιφερ Λόπεζ χρησιμοποιεί μια σχέση της για να διαφημίσει βιντεό της, όπως έκανε με τον Μπεν Άφλεκ για το διαβόητο Jenny from the Block βιντεό της.

Λίγο πριν τον παρατήσει στα κρύα του λουτρού.
Τουλάχιστον ο Κάσπερ βγάζει κάτι για τον κόπο του. Συγκεκριμένα $10.000 την εβδομάδα.

Τώρα, αν αυτό είναι μόνο για τις χορευτικές του ικανότητες στην σκηνή (ή στο κρεβάτι), είναι κάτι που κανείς δεν μπορεί να το ξέρει. iefimerida