Κυριακή 15 Απριλίου 2012

Ζώδια: Το ζώδιο σήμερα Δευτέρα 16 Απριλίου


Γενικό Προφίλ
Η Σελήνη στους Ιχθύς δίνει προβάδισμα στην ανάπαυση και την χαλάρωση. Αυτό όμως δεν απαγορεύει την διασκέδαση, ιδιαίτερα αν η χθεσινή μέρα ήταν κουραστική και αγχώδης.


Κριός
Μια μέρα εξαιρετική όπου το σώμα αναζητά την ξεκούραση του πολεμιστή. Αισθηματικά ίσως νιώθετε εγκλωβισμένοι γιατί δεν ξέρετε πώς να συμπεριφερθείτε. Ακούστε την καρδιά σας και μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα. Τα καλά νέα έρχονται από τον οικονομικό τομέα, όπου φαίνεται να πετυχαίνετε έναν σημαντικό στόχο.
Ταύρος
Σήμερα είσαστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι αφού πρωί η Σελήνη μπαίνει στους υδάτινους Ιχθύς. Έτσι κάποιοι μπορεί να σας εκμεταλλευτούν για να «περάσει» το δικό τους. Γενικότερα όμως πάτε καλά και ίσως σκέφτεστε πιο σοβαρά από ποτέ να κάνετε κάτι που να έχει προοπτικές και μέλλον. Αυτό δεν είναι δύσκολο διότι ο Δίας μοιράζει...προσκλητήρια και στέλνει ευχές και ευκαιρίες.
Δίδυμοι
Θέλοντας και μη θα βρεθείτε στο επίκεντρο των εξελίξεων και με δεδομένο το ότι θα βγουν στη φόρα πολλά «άπλυτα», όλα θα κριθούν από την επικοινωνιακή σας δεινότητα και ευελιξία. Αισθηματικά εξακολουθείτε να νοιώθετε πιεσμένοι, αφού από την μια πλευρά θέλετε να ξεδώσετε κι από την άλλη συγκεκριμένα προβλήματα ενός αγαπημένου σας προσώπου απαιτούν την προσοχή και τον χρόνο σας.
Καρκίνος
Η Σελήνη στους Ιχθύς σας δίνει επικοινωνιακά πλεονεκτήματα και δεν αποκλείεται να ταξιδέψετε ή να μετακινηθείτε περισσότερο από όσο συνηθίζετε. Οι επαφές με φίλους και γνωστούς θα συμβάλλουν στο να νοιώσετε καλύτερα, διώχνοντας μακριά τις πιέσεις που δέχεστε από το οικογενειακό σας περιβάλλον.
Λέων
Η Αφροδίτη στους Διδύμους έρχεται να σας δείξει πως για να είστε αρεστοί στους άλλους δεν χρειάζεται να ξοδευτείτε, παρά να αναδείξετε τα προσόντα σας. Αισθηματικά ίσως ψάχνετε να βρείτε μέσα στα άχυρα βελόνα γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει τίποτα το δυσάρεστο. Μέσα από την παρέα θα καταλάβετε πως οι τωρινές σας επιλογές είναι σωστές.
Παρθένος
Θέλει η...Παρθένος να κρυφτεί, μα η χαρά δεν την αφήνει! Πολλά είναι τα ευχάριστα που σας περιμένουν, ιδιαίτερα αν αποφασίσετε να βγείτε από το καβούκι σας και να γνωρίσετε κόσμο. Το μόνο «θολό» σημείο είναι οι σχέσεις σας, οι οποίες βρίσκονται σε μια μάλλον ασταθή φάση και τα μηνύματα που εισπράττετε χρήζουν οπωσδήποτε...αποκωδικοποίησης!
Ζυγός
Να που μια ακτίδα...φωτός σας κάνει να νοιώσετε πιο αισιόδοξα! Φίλοι, γνωστοί ή συγγενείς αναλαμβάνουν να σας βγάλουν από την δύσκολη θέση, διώχνοντας μακριά τα σύννεφα των προβλημάτων. Ο Κρόνος βέβαια εξακολουθεί να κάνει τα...δικά του αλλά έστω και προσωρινά βρίσκεστε κάτω από μια ομπρέλα προστασίας. Ευνοούνται τα ταξίδια.
Σκορπιός
Μια μέρα όπου οι καταστάσεις μπορεί να σας …απογειώσουν, αρκεί να πάψετε να αντιμετωπίζετε με καχυποψία δικαίους και αδίκους. Αισθηματικά αναζητάτε την ανανέωση και δείχνετε πρόθυμοι για νέες γνωριμίες και φλερτ. Οι έξοδοι και οι συναντήσεις μπορεί να είναι πολύ ευχάριστες και να ανεβάσουν τις προσωπικές σας μετοχές.
Τοξότης
Η Σελήνη μέσα στον 4ο Ηλιακό σας οίκο σας φέρνει πιο κοντά με πρόσωπα της οικογένειας σας, χωρίς όμως απαραίτητα να σας...ευχαριστεί κιόλας! Αντίθετα, μέσα από την σχέση σας θα βρείτε αυτό που ζητάει η καρδιά σας. Στο πρόγραμμα είναι και κάποιες επαφές με επαγγελματικό περιεχόμενο.
Αιγόκερως
Η Σελήνη στον 3ο Ηλιακό σας οίκο σας ωθεί να επικοινωνήσετε και να...μαζέψετε πληροφορίες. Τα πολύ καλά νέα όμως έρχονται από τον αισθηματικό τομέα, όπου οι ευκαιρίες διαδέχονται η μια την άλλη και το μόνο που απομένει είναι να...ενδώσετε!. Ούριος άνεμος πνέει και στα επαγγελματικά, γι αυτό μην αγνοήσετε κάποια πρόταση.
Υδροχόος
Παρά τον...καταιγισμό προβλημάτων που υπάρχουν γύρω σας, εσείς έχετε τον τρόπο όχι μόνον να ξεφύγετε αλλά και να βρεθείτε σε πολύ πλεονεκτική θέση. Οικογενειακά και αισθηματικά είστε σε εξαιρετική φόρμα, αφού όλοι δουλεύουν για λογαριασμό σας. Αποφύγετε ωστόσο τις αχρείαστες μετακινήσεις.
Ιχθύες
Η Σελήνη στο ζώδιο σας ουσιαστικά πυροδοτεί εξελίξεις σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων σας, γι’ αυτό και θα πρέπει να βρίσκεστε σε πλήρη ετοιμότητα. Γνωστοί, συγγενείς αλλά και πρόσωπα μέσα από την οικογένεια σας, μπορούν να δώσουν λύσεις αν χρειαστεί. Ακόμη η διάθεση σας θα ανέβει ύστερα από μια ευχάριστη είδηση.
astrology.gr