Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Ζώδια: Το ζώδιο σήμερα Τρίτη 17 Απριλίου


Γενικό προφίλ
Ύστερα από το ...Κρόνιο Πάσχα, οι συνθήκες γίνονται όλο και καλύτερες και θα έχετε την ευκαιρία για χαλάρωση ή διασκέδαση.
Παράλληλα όμως θα πρέπει να γνωρίζετε πως τίποτε δεν είναι δεδομένο και οι αλλαγές είναι ante portas.
  • Κριός

Πολλά σοβαρά ζητήματα θα τα μεταθέσετε για αργότερα αφού η διάθεση σας είναι ακόμη ...εορταστική! Οικονομικά πάντως εξακολουθήστε να ευνοείστε και μπορεί να έχετε αρκετά «τυχερά». Αντίθετα, μια συνεργασία φαίνεται να ...πνέει τα λοίσθια! Αισθηματικά, ίσως χρειαστεί να δώσετε εξηγήσεις.
  • Ταύρος

Ίσως η Σελήνη στους Ιχθύες να σας καλεί να «κατεβάσετε» ρυθμούς αλλά αυτό πλέον γα εσάς φαντάζει δύσκολο αφού έχετε βάλει πλώρη για ...μεγάλα πράγματα! Η προσωπική σας ζωή πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, ενώ θετικά μηνύματα έρχονται και από τον οικονομικό τομέα. Αν αποφύγετε τις καταχρήσεις και τις ...επιπλοκές τους, όλα θα πάνε κατ’ ευχήν.
  • Δίδυμοι

Οι εκκρεμότητες μπορούν να περιμένουν, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να «τα φορτώσετε στον κόκορα», ούτε να αμελήσετε βασικά καθήκοντα. Η Σελήνη στους Ιχθύες μπορεί να εκθέσει τις αδυναμίες σας, ενώ ο Κρόνος στον 5ο Ηλιακό σας οίκο θέτει ζητήματα και υπευθυνότητες σε σχέση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Από την άλλη, η γοητεία σας μπορεί να συμβάλλει στην προώθηση των σχεδίων σας.
  • Καρκίνος

Η Σελήνη μέσα από τους Ιχθύες σας κάνει πιο «ορεξάτους» για συζητήσεις και επαφές, ανεξάρτητα αν κάποιες φορές πέφτετε σε ...τοίχο! Οικογενειακά και επαγγελματικά τα «αγκάθια» εξακολουθούν να σας ταλαιπωρούν και αν θέλετε πραγματικά να περάσετε καλά απευθυνθείτε σε φίλους και γνωστούς. Επαγγελματικά, ίσως σας γίνει μια πολύ καλή πρόταση.
  • Λέων

Αυτά που σήμερα που θα σας ζητήσουν ίσως σας ....βγάλουν από τα ρούχα σας! Ανεξάρτητα όμως από τις ιδιαίτερες ή υπερβολικές απαιτήσεις των άλλων, θα πρέπει κι εσείς να ακολουθήσετε μια πιο ισορροπημένη οικονομική πολιτική, χωρίς θεαματικές και αχρείαστες σπατάλες. Σε κάθε περίπτωση πάντως έχετε την υποστήριξη των «ισχυρών»
  • Παρθένος

Η παρουσία της Σελήνης στον 7ο Ηλιακό σας οίκο τονίζει τα θέματα σχέσεων και συνεργασιών, όπου καλείστε να ξεδιαλύνετε καταστάσεις και να βάλετε τον ...κάθε κατεργάρη στον πάγκο του. Αν πάντως χρειαστείτε υποστήριξη, θα την βρείτε σε γνωστούς και συγγενείς που δείχνουν πρόθυμοι να σας βοηθήσουν. Ευνοούνται τα ταξίδια αλλά και τα επαγγελματικά σας σχέδια
  • Ζυγός

Ίσως τελικά βρεθείτε πολλαπλά κερδισμένοι από την ...αδιαφορία που δείχνετε σε κάποια άτομα, αφού τα ζητάνε όλα χωρίς να δίνουν τίποτε. Ευτυχώς στον οικονομικό τομέα η κατάσταση βελτιώνεται, ενώ μια είδηση θα σας δώσει ανέλπιστη χαρά σχετικά με την διευθέτηση μιας υπόθεσης σας.
  • Σκορπιός

Η Σελήνη μέσα από τους Ιχθύες τονίζει τις αισθηματικές σας υποθέσεις, όπου θα πρέπει να φανείτε περισσότερο διαλλακτικοί και λιγότερο καχύποπτοι. Διαφορετικά ενδέχεται να προκληθούν «ταραχές» χωρίς ουσιαστικό λόγο. Γενικά ωστόσο, ο Δίας σας ευνοεί και μπορείτε να πετύχετε πολλά τόσο στην κοινωνική όσο και την επαγγελματική σας ζωή.
  • Τοξότης

Επαγγελματικά θα έχετε τις ευκαιρίες σας και μάλιστα με το παραπάνω. Μην αδιαφορήσετε λοιπόν, διότι δεν είναι κάθε μέρα τ’ Αγιαννιού! Στα αισθηματικά, το σύμπαν σας προτρέπει να αντιληφθείτε ότι όταν οι επιθυμίες συγκρούονται και οι αντιλήψεις  διαφέρουν δε σημαίνει πως κάποιοι έχουν δίκιο και κάποιοι άδικο. Αφήστε το ταίρι σας να κάνει την κίνηση που θέλει και μην «καπελώνετε» την σχέση.
  • Αιγόκερως

Βάλτε χρώμα και ενέργεια στην ζωή σας, ιδίως τώρα που «ανοίγουν» τα επαγγελματικά σας και βρίσκεστε κοντά στην εκπλήρωση ενός στόχου. Σε αισθηματικό επίπεδο οι μετοχές σας είναι επίσης «ανεβασμένες», αποφύγετε ωστόσο άτομα που γκρινιάζουν ή μεμψιμοιρούν ώστε να απομακρυνθείτε μια και καλή από την αρνητικότητα που εισπράττετε.
  • Υδροχόος

Το οικονομικό σας άγχος αυξάνεται αλλά δεν φταίει κανείς άλλος, αφού το προηγούμενο διάστημα του ...δώσατε να καταλάβει! Σήμερα λοιπόν, τρέχετε να προλάβετε τις εξελίξεις αλλά κυρίως να δρομολογήσετε τις περαιτέρω κινήσεις σας. Πάντως στα αισθηματικά και τα επαγγελματικά όλα πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο, γι ‘αυτό ...χαλάλι το τρέξιμο!
  • Ιχθύες

Οι συνθήκες πλέον είναι ώριμες και γόνιμες για να ζητήσετε όσα δικαιούστε στο σπίτι αλλά και τη δουλειά. Αντίθετα στην προσωπική σας ζωή επικρατεί ...αναβρασμός, αφού ο Άρης δεν σας αφήνει σε χλωρό κλαρί! Είτε πρόκειται για ανταγωνισμούς και διεκδικήσεις, είτε για δυνατές συγκινήσεις, το βέβαιο είναι πως «είστε στην πρίζα».


astrology.gr