Τρίτη 17 Απριλίου 2012

8 διάσημοι που υπέπεσαν στο "αμάρτημα" των πλαστικών.


Δες οκτώ celebrities που μετά τις πλαστικές επεμβάσεις που έκαναν, έγιναν χειρότεροι από πριν.
Michael Jackson
Ο αείμνηστος βασιλιάς της ποπ Michael Jackson έκανε αρκετές πλαστικές επεμβάσεις στο πρόσωπό του σε τέτοιο βαθμό που ήταν σχεδόν αγνώριστος πριν τις κάνει. Άνοιξε το χρώμα του δέρματός του, λίφτινγκ και πολλές ρινοπλαστικές.
 
Jocelyn Wildenstein
Μια χαρά ήταν εμφανισιακά η Jocelyn Wildenstein και η απόφαση της να υποβληθεί σε μια σειρά επεμβάσεων την έκανε τέρας. Επεμβάσεις στα φρύδια, το πηγούνι, τη μύτη, τα μάτια, κολλαγόνο και λίφτινγκ την έφεραν το αποτέλεσμα που βλέπεις.
 
Fergie
Φήμες (και τα μάτια μας) θέλουν τη Fergie να έχει πειράξει τα φρύδια της, τα μάτια της και τα μάγουλά της. Αντί μάλιστα να δείχνει νεότερη η τραγουδίστρια, μετά τις επεμβάσεις έχει χάσει την εκφραστικότητα που είχε.
 
Lindsay Lohan
Η πρόσφατη επέμβαση που έκανε στα χείλη της, χειροτέρεψε την εμφάνισή της η οποία έχει αρχίσει να δέχεται ανηλεή χτυπήματα από τη χρόνια χρήση ουσιών.
 
Katie Price
Το κορίτσι της 3ης σελίδας της Sun, όπως έγινε διάσημη, Katie Price ή Jordan υπέπεσε στο αμάρτημα των πλαστικών επεμβάσεων με αποτέλεσμα να μην δείχνει καν στην ηλικία της (33 ετών) αλλά 40+ . Το glamour model με την πολυτάραχη προσωπική ζωή έχει κάνει ρινοπλαστική και αύξηση στο μέγεθος του στήθους της.
 
Pete Burns
"You spin me round round round", Pete Burns με την εμφάνιση που απέκτησες μετά τις πλαστικές επεμβάσεις. Η ρινοπλαστική και τα επιθέματα στα χείλη και τα μάγουλα του έχουν καταστρέψει την εξωτερική του εικόνα.
 
Donatella Versace
Οκ, δεν ήταν ιδιαίτερης ομορφιάς αλλά η Donatella Versace μετά τις επεμβάσεις μπαίνει άνετα σε αυτή τη λίστα. Λίφτινγκ. κολλαγόνο στα χείλη, ρινοπλαστική και επιθέματα στο στήθος την έκαναν τρομακτική.
 
Lil Kim
Την ίδια εμμονή με το χρώμα του δέρματός της έχει η Lil Kim. Έχει κάνει επίσης πλαστικές στο πρόσωπο και το στήθος της.
 cosmo.gr