Κυριακή 15 Απριλίου 2012

Τασούλα του Κίτσου: Δείτε την εντυπωσιακή αλλαγή της! (φωτογραφίες)

Η 30χρονη ηθοποιός και ο συμπρωταγωνιστής της στο περίφημο σποτ φωτογραφίζονται μαζί για το "ΟΚ!", αλλά το εντυπωσιακό είναι η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της Τασούλα, που δείχνει...κούκλα!


O 42χρονος ηθοποιός και η 30χρονη συνάδελφός του, το διάσημο πλέον ζευγάρι "Τασούλα - Κίτσος", της τηλεοπτικής διαφήμισης, φωτογραφίζονται μαζί για το "ΟΚ!" και αποκαλύπτουν άγνωστες λεπτομέρειες της προσωπικής τους ζωής.
Η Τασούλα δεν είναι από τις γυναίκες που θέλει κυνηγητό για να ενδώσει: «Α,εγώ δεν μπορώ να κάνω παιχνιδάκια. Αν το νιώσω μπορεί να κάνω εγώ το πρώτο βήμα. Το καλύτερο είναι αυτό που έκαναν οι γιαγιάδες μας.Μπορεί να προκαλούσαν εκείνες με τον τρόπο τους τον άντρα, αλλά τον έκαναν να πιστεύει ότι είναι εκείνος κυνηγός».

Η Μαρία ως γνωστόν λατρεύει τον γυμνισμό και απαντάει στο αν φοβάται μήπως κάποιος διαρρεύσει φωτογραφίες στο Διαδίτκυο: «Όταν κάποιος κάνει γυμνισμό είναι με ανθρώπους που τους αρέσει το ίδιο πράγμα, οπότε δν μπορώ να πιστέψω που θα υπάρχει κάποιος που θα σκεπτόταν να με φωτογραφήσει. Την πρώτη φορά που έκανα γυμνισμό ήμουν 21 και ομολογώ ότι φοβόμουν λίγο. Αλλά όταν διαπίστωσα πόσο απίστευτη είναι η αίσθηση της ελευθερίς όταν κάνεις γυμνισμό ξεπέρασα τις αμφιβολίες μου».