Κυριακή 15 Απριλίου 2012

Ζώδια: Το ζώδιο σήμερα Κυριακή 15 Απριλίου


Γενικό προφίλ
Χριστός Ανέστη! Καλό Πάσχα σε όλους και το Φως της Ανάστασης του Θεανθρώπου να φωτίσει τις ψυχές και τα μυαλά μας.
Η Σελήνη μέσα από τον Υδροχόο δίνει συλλογικό ρυθμό στο κέφι του στυλ «όλοι μαζί για την αλλαγή»!. Η χαρά είναι το σύνθημα και η HDL το παρασύνθημα. Αποφύγετε να σκοτίσετε το μυαλό σας με ανώφελα πράγματα.
Κριός
Βιάζεστε να τελειώνετε και το πρώτο θύμα μπορεί να είναι ο οβελίας! Συζητήσεις επί συζητήσεων θα σας φέρουν στο μυαλό παλιές και καλές αναμνήσεις. Στα ερωτικά ίσως κάποιες γνωριμίες να βάλουν φωτιά στην ημέρα αφού ο πειρασμός είναι μεγάλος. Αν σας δουν κατακόκκινους πείτε πως για όλα φταίει η θράκα και όχι η δική σας φλόγα.
Ταύρος
Σήμερα έχετε πρωταγωνιστικό ρόλο και ίσως τελικά να φορτωθείτε με περισσότερα από όσα αντέχετε. Αισθηματικά πρέπει να είσαστε πιο διαχυτικοί γιατί κάποιες κακές γλώσσες λένε για κάποια κρίση αλλά μάλλον κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια. Η αντίθεση Άρη –Ποσειδώνα κάπου σας προβληματίζει αλλά καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. Προσέξτε λίγο τις μερίδες στο φαγητό.
Δίδυμοι
Η μέρα έχει αρκετές μετακινήσεις, επισκέψεις κλπ αλλά αισθηματικά κάτι δεν «κάθεται» όπως θα θέλατε, με αποτέλεσμα να μην νοιώθετε και τόσο άνετα. Από την άλλη οι συνθήκες ευνοούν τις δημόσιες σχέσεις που θα σας φάνουν χρήσιμες στο άμεσο μέλλον. Ένα μήνυμα ενδέχεται να σας αφήσει...σύξυλους!
Καρκίνος
Η Σελήνη στον 8ο Ηλιακό σας οίκο θα συμβάλλει σε διαδοχικά πάρε-δώσε, ενώ μπορεί να χαρείτε με κάποια έξτρα δωράκια. Από την άλλη πλευρά, ο Κρόνος απαιτεί να ανασκουμπωθείτε και να αναλάβετε παραπάνω ευθύνες. Στο τραπέζι και τις περιποιήσεις θα νιώσετε πως ο κλήρος πέφτει σε σας για να κάνετε έστω και άτυπα καθήκοντα οικοδεσπότη.
Λέων
Καλό είναι να αποφύγετε τις πολλές μετακινήσεις και γενικά μην...ποντάρετε και πολύ στον τεχνικό εξοπλισμό, που αυτές τις μέρες δείχνει να πάσχει. Ακόμη ίσως να ταλαιπωρηθείτε ή προβληματιστείτε, είτε από τις επιλογές είτε από την κατάσταση ενός συγγενικού σας προσώπου. Αντίθετα στις σχέσεις σας παρά τις μικρές και ενίοτε...ξινές εκπλήξεις, όλα θα πάνε κατ’ ευχήν.
Παρθένος
Η προνοητικότητα και το πρακτικό πνεύμα σας δικαιώνονται. Αν μάλιστα δεν ενδώσετε στις οικονομικές πιέσεις αλλά και την διάθεση κάποιων να σας φορτώσουν όλες τις δουλειές, οι «έξυπνοι» θα καταλάβουν τα όρια τους και δεν θα σας ξαναενοχλήσουν. Αν πάντως νοιώσετε «στριμωγμένοι» ένα ταξιδάκι ή μια επίσκεψη θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε.
Ζυγός
Η αλήθεια είναι πως δεν είστε και στα καλύτερα σας και αν θέλετε πραγματικά να χαλαρώσετε και να ξεχάσετε τα βάσανα σας, προσπαθήστε να ταξιδέψετε και να έρθετε σε επαφή με φίλους, παρά να «βράζετε στο ζουμί σας». Αποφύγετε επίσης να καταπονήσετε το σώμα σας με δραστηριότητες που δεν είναι επείγουσες.
Σκορπιός
Έχετε αναμφισβήτητα έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, αυτό όμως αυξάνει κατακόρυφα τις ευθύνες σας. Έτσι λοιπόν, το πρόγραμμα της ημέρας είναι μάλλον φορτωμένο και ο χρόνος σας λίγος. Σε κάθε περίπτωση αποφύγετε να το ρίξετε στο φαγητό διότι ο Κρόνος...καραδοκεί!
Τοξότης
Η διάθεση σας θα παρουσιάσει μεταβολές και διακυμάνσεις, εξ αιτίας της στάσης ενός προσώπου από το φιλικό σας περιβάλλον. Μπορείτε όμως να βρείτε...παρηγοριά στην σχέση σας, μέσα από την οποία συνεχίζετε να βιώνετε πρωτόγνωρα πράγματα. Ταξίδια και επισκέψεις σε συγγενείς, είναι στο πρόγραμμα.
Αιγόκερως
Σήμερα έχετε το πλεονέκτημα αφού το αφεντικό που κρύβεται μέσα σας...δικαιώνεται, ειδικά σε φάσεις όπου οι άλλοι τα έχουν χαμένα. Αποφύγετε ωστόσο -χρονιάρες μέρες- να φανείτε υπέρ του δέοντος αυστηροί. Αισθηματικά, ‘ολα βαίνουν καλώς κι έχετε την ευκαιρία να «παίξετε» κατά το δοκούν.
Υδροχόος
Μια μέρα όπου είστε το κέντρο της προσοχής, γι αυτό «φορέστε» τα καλύτερα σας! Η τύχη πάντως σας ευνοεί και εκμεταλλευτείτε τις περιστάσεις για να διασκεδάσετε, να χαλαρώσετε, να αισθανθείτε τον έρωτα. Παράλληλα όμως θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε και κάποια άτομα που θα σας κατακρίνουν απλά γιατί δεν καταλαβαίνουν.
Ιχθύες
Διώξτε από πάνω σας το οικονομικό άγχος, ώστε να μπορέσετε κι εσείς να χαρείτε ως άνθρωποι. Ποντάρετε περισσότερο στις οικογενειακές σχέσεις που μπορούν να σας προσφέρουν πέρα από τις ανέσεις και την αγάπη ή την θαλπωρή που έχετε ανάγκη. Επίσης αφήστε τον Δία από τον Ταύρο να στείλει τα δώρα του σε επίπεδο γνωριμιών και ταξιδιών. Κάποιο μήνυμα θα σας απογειώσει.

astrology.gr