Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Φόρεμα που γίνεται διάφανο, κατά τη σεξουαλική διέγερση...!


Ένα φόρεμα από έξυπνα υφάσματα και ηλεκτρονικά μέρη, που το κάνουν διάφανο, όταν ανιχνεύουν επιτάχυνση στους χτύπους της καρδιάς, ήταν η ιδέα ενός Ολλανδού σχεδιαστή που έχει κάνει θραύση διεθνώς!


Χρησιμοποίησε δέρμα, αλλά και άλλα υλικά, όπως ηλεκτρονικά μέρη, LEDs, ακόμη και χαλκό, για να το ολοκληρώσει. Ο Daan Roosegaarde, ο σχεδιαστής του πρωτότυπου φορέματος, αποκαλεί το έργο του «τεχνολογικό ποίημα»! Το ηλεκτρονικό φόρεμα βρίσκεται σε εκθέσεις σε όλο τον κόσμο, μέχρι και στην Κίνα.

Ο ίδιος έχει βραβευτεί για το ηλεκτρονικό φόρεμα με τα πιο γνωστά βραβεία, μεταξύ αυτών “Βραβείο Design” στην Ολλανδία, αλλά και το «Βραβείο του πιο Επιτυχημένου Σχεδιαστή» στην Κίνα. Βέβαια, το ηλεκτρονικό φόρεμα γίνεται διάφανο με την επιτάχυνση των χτύπων της καρδιάς και όχι απαραίτητα κατά τη σεξουαλική διέγερση… γεγονός που σημαίνει ότι μια γυναίκα που το φοράει και αρχίζει να τρέχει, θα έχει τα ίδια αποτελέσματα;;;

Ο Ολλανδός σχεδιαστής ευτυχώς, είναι σε συζητήσεις για τη δημιουργία μιας σειράς φορεμάτων που διαφοροποιούνται ανάλογα με το συναίσθημα και έτσι τo φόρεμα θα γίνεται διάφανο άλλοτε με την αμηχανία και άλλοτε με τον εκστασιασμό της κυρίας που το φορά!

Δείτε το βίντεο


 


Star.gr