Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Whitney Houston: Σοκαριστικά τα αποτελέσματα από την τελική αυτοψία


Σοκαριστικά είναι τ΄αποτελέσματα από την τελική αυτοψία της Whitney Houston
η οποία όπως σας έχουμε ξαναγράψει πέθανε από ανακοπή καρδιάς, η οποία προκλήθηκε από τη χρόνια χρήση ναρκωτικών και ιδιαίτερα κοκαΐνης.

Η 48χρονη τραγουδίστρια, βρέθηκε νεκρή στο μπάνιο του ξενοδοχείο της, με το κεφάλι μπρούμυτα.

Η μύτη της ήταν ματωμένη, και αίμα έτρεχε κατά μήκος. Μάλιστα το νερό με το οποίο είχε γεμίσει την μπανιέρα της, αναφέρεται πως ήταν «υπερβολικά καυτό», ενώ δίπλα της είχε όλα τα… «σύνεργα» για την επόμενη δόση της, την οποία ετοίμαζε.

Ένα κουτάλι, ένας καθρέφτης και κάποια γραμμάρια κοκαΐνης, είναι μερικά από αυτά.

Ακόμα βρέθηκαν συνταγογραφημένα χάπια και αλκοόλ, τα οποία πιθανόν είχε καταναλώσει μαζί με ναρκωτικά, γεγονός που επιτάχυνε τον θάνατο της.

Στην πλάτη της 48χρονης τραγουδίστριας, βρέθηκαν εγκαύματα, ενώ ακόμα δυο επιφανειακές εκδορές εντοπίστηκαν στην αριστερή πλευρά του μετώπου της, και άλλη μια στη γέφυρα της μύτης της.

Η αυτοψία, αναφέρει ακόμα πως όταν οι αστυνομικοί αντίκρυσαν το νεκρό της σώμα, η Houston φορούσε μια καφέ περούκα, δυνατά κολλημένη στο κεφάλι της.

Στο μπάνιο βρέθηκε ακόμα μια πλαστική σακούλα, σκισμένη, με διάφορα χάπια, ιατρικά μπουκαλάκια και απότσίγαρα να ξεχύνονται από μέσα.

Αυτό δε που κάνει μεγάλη εντύπωση, είναι πως η Houston είχε μια τρύπα στο διάφραγμα της, και έπασχε από εμφύσημα, κάτι το οποίο αναφέρεται για πρώτη φορά.


 


Star.gr