Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Ο αξιόλογος UC Browser για Android έρχετε με νέες λειτουργίες


Ένα από τα πιο δημοφιλή προγράμματα περιήγησης για κινητά ο UC Browser για την πλατφόρμα Android, μόλις έλαβε μια σημαντική ενημέρωση, η οποία φέρνει αρκετές νέες λειτουργίες και βελτιώσεις.



Πρώτον, UC Browser 8.2.2 για Android φέρνει ένα καινοτόμο χαρακτηριστικό που ίσως κανένα από τα άλλα προγράμματα περιήγησης για κινητά δεν έχει προσφέρει μέχρι τώρα και λέγεται VOX (έλεγχος φωνής).


Ο UC Browser είναι σε θέση να αναγνωρίσει τη φωνή του χρήστη, επιτρέποντας έτσι την περιήγηση στο Web χωρίς επαφή με το τηλέφωνο.
Δεύτερον, με την εφαρμογή multi-touch γίνεται ευκολότερη η χρήση του browser μόνο με το άγγιγμα του δακτύλου.


Το πιο σημαντικό, UC Browser έρχετε με cloud acceleration, με τους προγραμματιστές να καταφέρνουν να βελτιστοποιήσουν τον νέο πυρήνα της εφαρμογής για να λειτουργήσει καλύτερα με αυτό το νέο χαρακτηριστικό.
Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, αυτή η έκδοση του προγράμματος περιήγησης UC για το Android έρχεται με ενσωματωμένη συσκευή ανάγνωσης RSS που επιτρέπει στους χρήστες να επισκέπτονται της αγαπημένες τους ιστοσελίδες με ένα μόνο κλικ.


Ο UC Browser 8.2.2 για Android είναι πλέον διαθέσιμος ως δωρεάν στο Google Play store,είναι πλήρως συμβατός με όλες τις συσκευές που τρέχουν Android 2.1 και πάνω και αξίζει να το δοκιμάσετε.


news.softpedia.com