Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Ο Tom Cruise στον ρόλο του ροκά στην ταινία "Rock of Ages"


Πόσο πειστικός θα μπορούσε να είναι ο σαϊεντολόγος και οικογενειάρχης Τομ Κρουζ στον ρόλο του ροκά; Στο τρέιλερ της νέας του ταινίας με τίτλο «Rock of Ages» ο 49χρονος ηθοποιός δείχνει να έχει μπει για τα καλά στο πετσί του ρόλου.
Ο Στέισι Τζαξ, όπως ονομάζεται ο ήρωας που υποδύεται, φαίνεται να σαρώνει τη σκηνή μπροστά σε κοινό που παραληρεί, φορώντας μόνο ένα δερμάτινο παντελόνι. «Θα βάλω εδώ μέσα φωτιά!» υπόσχεται κραυγάζοντας κάποια στιγμή ο σταρ.

Στη νέα ταινία, που βασίζεται σε επιτυχημένο μιούζικαλ, ο Τομ Κρουζ εμφανίζεται να τραγουδάει το «Wanted dead or alive» των Bon Jovi, την πολύ γνωστή μπαλάντα των Foreigners «I want to know what love is», το «I hate myself for loving you» της Τζόαν Τζετ και άλλες κλασικές ροκ επιτυχίες.

Οι επιδόσεις του Κρουζ σε αυτόν τον ρόλο έχουν εντυπωσιάσει τους συνεργάτες του. «Είναι σαν τον Σούπερμαν για εμένα. Μπορεί να κάνει ό,τι του μπει στο μυαλό» δηλώνει χαρακτηριστικά η Μάλιν Ακερμαν, συμπρωταγωνίστριά του που υποδύεται τη ρεπόρτερ Κόνστανς Σακ.

«Οταν είσαι με τον Τομ, βγάζεις το 100%. Ηταν πραγματικά φανταστική και σουρεαλιστική η εμπειρία της συνεργασίας μας» προσθέτει η Ακερμαν που πλαισιώνει τον Κρουζ με μια πλειάδα διάσημων ηθοποιών, όπως ο Ράσελ Μπραντ, ο Αλεκ Μπάλντουιν και η Κάθριν-Ζέτα Τζόουνς.

Το σενάριο περιγράφει όσα συμβαίνουν σ’ ένα κακόφημο ροκ κλαμπ της δεκαετίας του ’80, ιδιοκτήτης του οποίου είναι ο Αλεκ Μπάλντουιν. Βασικοί ήρωες είναι ένας wannabe ρόκερ, ο Ντρου Μπόλεϊ (Ντιέγκο Μπονέτα), που ερωτεύεται τη Σέρι Κρίστιαν (Τζούλιαν Χιου), η οποία ταξιδεύει στο Λος Αντζελες για να κατακτήσει τη διασημότητα.

Αφού απολύεται από τη δουλειά της ως γκαρσόνας στο «Bourbon Room» αναγκάζεται να ξεκινήσει καριέρα ως στρίπερ και την παίρνει υπό την προστασία της η Τζάστις Τσάρλιερ, την οποία υποδύεται η Μέρι Τζ. Μπλάιτζ.

Οι γυναίκες βρίσκουν συνέχεια μπροστά τους την Κάθριν-Ζέτα Τζόουνς που υποδύεται την επικεφαλής πουριτανικής ομάδας. Η ίδια είναι πυρ και μανία κατά του Στέισι Τζαξ. Η πολυαναμενόμενη ταινία αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 15 Ιουνίου.


 

Espressonews.gr