Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Ποια sexy super stars είναι το κοριτσάκι της φωτογραφίας;

Είναι μία από τις πιο sexy super stars που κάνει θραύση αυτή την εποχή, όμως η κάποτε υπήρξε ένα γλυκύτατο κοριτσάκι με πλεξούδες που έπαιζε ξέγνοιαστη με τα αδέλφια και τους φίλους της.





Το αποδεικνύουν και οι φωτογραφίες από τα παιδικά της χρόνια που μόλις βγήκαν στη δημοσιότητα και αποκαλύπτουν άγνωστες πτυχές από τη ζωή της RiRi.

Σε μία από αυτές η τραγουδίστρια είναι δεν είναι τεσσάρων χρονών, φοράει ένα ροζ πουκαμισάκι και ποζάρει χαμογελαστή δίπλα στον αδελφό της Rorrey που τον περνάει μόλις δύο χρόνια.

Η φωτογραφία αυτή τραβήχτηκε το 1992 έξω από το σπίτι της Rihanna στα Μπαρμπέιντος και πίσω από αυτήν και τον αδελφό της στέκονται η μητέρα της Monica και ο πατέρας της Ronald.

Σε μια άλλη φωτογραφία η RiRi είναι εννιά ετών και χαμογελά πονηρά στο φακό μαζί με την ξαδέλφη της Noelle που πολύ συχνά ακολουθεί την τραγουδίστρια στις περιοδείες της.

«Από μικρή είχε ισχυρή θέληση. Όταν έβαζε κάτι στο μυαλό της θα το έκανε. Είναι πεισματάρα, αλλά και πολύ αγαπητή. Η Rihanna είναι πολύ πιστή στους φίλους της», αποκάλυψε η ξαδέλφη της, τονίζοντας ότι είναι πολύ περήφανη για όσα έχει καταφέρει μέχρι τώρα.

Η… μικρή Rihanna μεγάλωσε στο Westbury New Road και όλη την ώρα χόρευε και τραγουδούσε στο χωματόδρομο έξω από το σπίτι της.

Τώρα όμως στο σπίτι αυτό δεν μένει κανείς. Η οικογένειά της μετακόμισε πριν από επτά χρόνια, όμως παρ’ όλ’ αυτά, ταξί με τουρίστες περνάνε πάντα από εκεί, αφού όλοι θέλουν να δουν το μέρος που μεγάλωσε η Rihanna.
  



 




Το διαβάσαμε στο Star.gr

Ποια super star είναι το κοριτσάκι της φωτογραφίας;