Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Rust and Bone: Η νέα συγκλονιστική ταινία της Μαριόν Κοτιγιάρ (ΒΙΝΤΕΟ)

Τρέιλερ: Η Μαριόν Κοτιγιάρ στο νερόΔείτε το τρέιλερ της νέας ταινίας με τη Μαριόν Κοτιγιάρ.




Ένα πρώτο δυνατό τρέιλερ από το «Rust and Bone», το φιλμ που ετοιμάζει ο Ζακ Οντιάρ («Ο Χτύπος που Άφησε η Καρδιά Μου», αλλά και ο συγκλονιστικός «Προφήτης» στο βιογραφικό του) κυκλοφόρησε με τη Μαριόν Κοτιγιάρ να δείχνει ικανή για οσκαρικό come back και τον Ματίας Σέναρτς – ηθοποιό –αποκάλυψη στο Bullhead– να συμπρωταγωνιστεί με την ηθοποιό της «Ζωής σαν Τριαντάφυλλο», μαζί και με καστ ευρωπαϊκών αστεριών – βλέπε μεταξύ άλλων και τη Σελίν Σαλέτ του «Οίκου Ανοχής».

Αυτή η φιλμική διασκευή διηγήματος του Κρεγκ Ντάβινσον από το συνεργάτη του Οντιάρ Τομά Μπιντγκέν βρίσκει την Κοτιγιάρ σε ρόλο εκπαιδεύτριας φαλαινών σε θαλάσσιο πάρκο. 
Η ζωή της συνδέεται αναπάντεχα με αυτήν ενός αστέγου, πρώην πυγμάχου και πατέρα ενός μικρού παιδιού, που συναντά τυχαία ένα βράδυ. Οι τύχες τους διασταυρώνονται πάλι όταν η κοπέλα έχει πλέον χάσει τα πόδια της σε ένα τραγικό θαλάσσιο ατύχημα και βρίσκεται καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι.

Το πρώτο γαλλικό τρέιλερ με τη φωτογραφία του Στεφάν Φοντέν και τη μουσική του βραβευμένου Αλεξάντερ Ντεσπλά - και οι δυο στενοί συνεργάτες του σκηνοθέτη- ανεβάζει τον πήχη των προσδοκιών στα ύψη: αυτή η ιστορία δυο ανθρώπων που προέρχονται από διαφορετικούς κόσμους και έρχονται κοντά κάτω από τις πιο αλλόκοτες συνθήκες μπορεί να μεταμορφωθεί στην κάμερα του Οντιάρ και με τη δύναμη των ερμηνειών σε ασυμβίβαστο, ρεαλιστικό, αλλά και συγκινητικό μαζί σινεμά που κατά πάσα πιθανότητα θα απολαύσει πρώτο το κοινό του προσεχούς φεστιβάλ των Καννών. Δείτε το τρέιλερ. Είναι καθηλωτικό, ακόμα και για τους μη γαλλόφωνους.


 
e-magazino