Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

O Όλιβερ Στόουν επιστρέφει, πιο βίαιος και «παρανοημένος» από ποτέ [βίντεο]


Το πρώτο τρέιλερ του Savages, του νέου αστυνομικού θρίλερ του Όλιβερ Στόουν, είναι τόσο καλό που θα
σας κάνει να τρίβετε τα μάτια σας. Μπόνους η Σάλμα Χάγιεκ ως Μεξικάνα έμπορος ναρκωτικών και ο Μπενίσιο Ντελ Τόρο ως ο αδίστακτος εκτελεστής της.


Πάνε 13 χρόνια από την τελευταία αξιοπρεπή ταινία του Όλιβερ Στόουν, δηλαδή το Any Given Sunday του 1999. Γιατί από τότε ο αμφιλεγόμενος σκηνοθέτης μας έχει κεράσει μόνο απογοητεύσεις, όπως τον Μέγα Αλέξανδρο, την βιογραφία του Bush και το σίκουελ του Wall Street.

Όλα δείχνουν πως αυτό έρχεται να αλλάξει με το Savages, ένα φουλ στην αδρεναλίνη αστυνομικό θρίλερ σχετικά με δυο καλλιεργητές μαριχουάνα στην Καλιφόρνια ( Τέιλορ Κίτς και Άαρον Τζόνσον) που μοιράζονται τα κέρδη και την ίδια γυναίκα (Μπλέικ Λάιβλι).





Την νιρβάνα τους έρχεται να διαταράξει ένα Μεξικάνικο καρτέλ που τους προτείνει συνεργασία και, στην συνέχεια, όταν εκείνοι αρνούνται, απαγάγει την κοινή τους κοπέλα.





Το πρωτογενές υλικό είναι εξαιρετικό, αφού πρόκειται για το ομώνυμο μυθιστόρημα που βραβεύτηκε ως ένα από τα 10 καλύτερα βιβλία του 2010 από τους New York Times.


Αλλά την διαφορά κάνει το τρίο δευτεραγωνιστών. Συγκεκριμένα η Σάλμα Χάγιεκ (ως μεγαλέμπορος ναρκωτικών), ο Μπενίσιο Ντελ Τόρο (ως το πιστό «λυκόσκυλό» της) και ο Τζον Τραβόλτα (ως ο διεφθαρμένος πράκτορας της 
Διώξης Ναρκωτικών).





iefimerida