Κυριακή 8 Απριλίου 2012

Jennifer Aniston: Πως ήταν και πως έγινε!

Jennifer Aniston: Πως ήταν και πως έγινε! : Την γνωρίσαμε ως Rachel στην πολύ επιτυχημένη σειρά «Τα φιλαράκια» και αμέσως απέκτησε πάρα πολλούς θαυμαστές.Μικροκαμωμένη, γλυκούλα, με υπέροχα πράσινα μάτια, έκανε από την αρχή Την γνωρίσαμε ως Rachel στην πολύ επιτυχημένη σειρά «Τα φιλαράκια» και αμέσως απέκτησε πάρα πολλούς θαυμαστές.


Μικροκαμωμένη, γλυκούλα, με υπέροχα πράσινα μάτια, έκανε από την αρχή αίσθηση, κάνοντας πολλές κυρίες να θέλουν να μιμηθούν το στυλ της.

Η Jennifer φυσικά από εκείνη την εποχή έχει αλλάξει πολύ. Λίγο η πλαστική στη μύτη, λίγο η πλαστική στο στήθος, λίγο τα υαλουρονικά, ε… όσο να πεις δεν είναι και όπως ήταν στα 19 της.

Αυτό όμως με το οποίο έχει ψύχωση η Jennifer είναι τα μαλλιά της. Τα έχει αλλάξει άπειρες φορές. Από κοντό φιλαριστό κούρεμα, σε εντελώς μακρύ, σε κοντό καρέ και πάλι ξανά σε μακρύ. Το χρώμα πάντα καστανόξανθο με ανταύγειες και πάντα όλοι να μιλούν για το πόσο ζηλεύουν τα χτενίσματά της.

Φυσικά αλλαγές υπήρξαν και στον ενδυματολογικό τομέα. Από τα 90s μέχρι τα 00s και φυσικά μέχρι και τώρα πολλά έχουν αλλάξει. Πάντα όμως η Jennifer φροντίζει να προσαρμόζει τη μόδα στα δικά της γούστα και να κάνει σικάτες εμφανίσεις που συζητιούνται πάντα.
 
 
 
 
 
Star.gr