Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Ο Κωνσταντίνος Βήτα επιστρέφει στο Gagarin 205


Ο Κωνσταντίνος Βήτα, επιστρέφει μετά από ένα μεγάλο διάστημα απουσίας
στην μουσική ζωή της Αθήνας. 
Ο πάντα επίκαιρος δημιουργός της σύγχρονης ηλεκτρονικής μουσικής στην Ελλάδα, επιστρέφει στη μουσική σκηνή τοΣάββατο 31 Μαρτίουστο Gagarin 205.

Θα παρουσιάσει αγαπημένα κομμάτια, ταξιδεύοντας μέσα σε μία ατμόσφαιρα η οποία ντύνεται με visuals που επιμελείται ο ίδιος.

Το νέο του άλμπουμ λέγεται “Χρυσαλλίδα” και αποτελείται από 13 κομμάτια. Είναι τραγούδια, κυρίως, αλλά και ορχηστρικά και είναι ηλεκτρονικού χαρακτήρα. Είναι λίγο σαν ντίσκο ποπ με αναφορές σε παλιά είδη μουσικής.

Ο Κ. Βήτα, συνθέτης και τραγουδοποιός ήρθε μέσα από το ηλεκτρονικό γκρουπ των στέρεο νόβα, που στις αρχές του '90 μας αποκάλυψαν μια νέα κουλτούρα, μια νέα στιχουργική αισθητική.

Συνεχίζει μόνος του μέχρι και σήμερα μια μουσική πορεία γεμάτη από αξιοσημείωτες συνεργασίες με θεατρικούς και κινηματογραφικούς σκηνοθέτες. Δημιούργησε το “Transformations”, ίσως την πιο τολμηρή ανάγνωση στο έργο του Μάνου Χατζιδάκι και την μουσική για την πολυσυζητημένη παράσταση του Δημήτρη Παπαϊωάννου “2”.

Με επιρροές από την ηλεκτροακουστική μουσική δημιούργησε στην σόλο καριέρα του 8 από τα πιο σημαντικά άλμπουμ της ηλεκτρονικής μουσικής στη χώρα μας.

Τιμές εισιτηρίων:
Η τιμή των πρώτων 300 εισιτήριων είναι 12€. Μετά την εξάντλησή τους το εισιτήριο θα κοστίζει 15€.
Σημείο Προπώλησης: TICKET HOUSE Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς)
Online: www.ticketpro.gr, www.tickethouse.gr

Gagarin 205 Live Music Space, Λιοσιών 205, Αθήνα Τηλέφωνο επικοινωνίας: 215 5400 888

madata