Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

"Είμαι επτά μηνών πάσχω από καρκίνο , αλλά το παλεύω"


Μεγάλη αγωνίστρια είναι η μικρή Φιλίππα Τζέιν Γκουμέρ, που πριν κλείσει τους επτά μήνες ζωής έχει ήδη υποβληθεί σε τέσσερις γύρους χημειοθεραπείας, αφού στην ηλικία των… 12 εβδομάδων διεγνώσθη με καρκίνο των μυών.


Μια μέρα η μητέρα της, της άλλαζε την πάνα, όταν έπιασε έναν όγκο. Πήρε αμέσως τον γιατρό, ο οποίος ήταν καθησυχαστικός. Που να φανταστεί…

Παρόλα αυτά της είπε ότι για να ηρεμήσει τελείως καλό είναι να υποβληθεί η μικρή σε κάποιες εξετάσεις. Τα αποτελέσματα όμως μόνο καθησυχαστικά δεν ήταν…

«Ούτε στον χειρότερο εφιάλτη σου δεν περιμένεις κάτι τέτοιο. Ολόκληρη η οικογένεια ήταν καταρρακωμένη, αλλά η Φιλίππα είναι τόσο δυνατή», λέει η μητέρα της.

«Είναι τόσο μικρή. Δεν έχει κάνει κάτι λάθος. Γιατί πρέπει να το περνάει αυτό;», αναρωτιούνται ακόμα και οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο που νοσηλεύεται.

Η Φιλίππα έχει υποβληθεί ήδη και σε δύο εγχειρήσεις, η μία για αφαίρεση όγκου, όμως ακόμα έχει δρόμο μπροστά της, τουλάχιστον πέντε θεραπείες.

«Πλέον, λίγο αφού ολοκληρώσει την θεραπεία και πιει το γάλα της γελάει και παίζει ευτυχισμένη, όπως όλα τα μωράκια», λέει με ένα χαμόγελο η μητέρα της, που είναι αισιόδοξη, ότι το πρόβλημα της μικρής θα τελειώσει σύντομα.

Star.gr