Πέμπτη, 5 Απριλίου 2012

Η Κέιτ Μος μεταμορφώθηκε σε Μαρία Αντουανέτα!

H ικανότητά της να μεταμορφώνεται ξεδιπλώνεται σε όλο της το μεγαλείο
στην τελευταία φωτογράφησή της στην αμερικανική «Vogue». 

Ο λόγος για την Κέιτ Μος την οποία έχουμε συνηθίσει σε casual εμφανίσεις με skinny jeans και ξεχειλωμένα T-shirts, και η οποία ποζάρει ως σύγχρονη Μαρία Αντουανέτα μες στη σουίτα «Coco Chanel» του ξενοδοχείου «Ritz» στο Παρίσι. 

Πρόκειται για την τελευταία φωτογράφηση που έγινε στο θρυλικό ξενοδοχείο προτού αυτό κλείσει για δύο χρόνια, διάστημα κατά το οποίο θα υποστεί εργασίες ανακαίνισης. 

Η μητέρα της εννιάχρονης Λίλα Γκρέις εμφανίζεται στις σελίδες του περιοδικού να φοράει μια σειρά από haute couture δημιουργίες των οίκων Christian Dior, Alexis Mabille, Alexander McQueen, Chanel, Givenchy, Balenciaga, Armani Prive κ.ά. 

Στη συνέντευξή της που συνοδεύει την εντυπωσιακή φωτογράφηση, το τοπ μόντελ δηλώνει ότι είναι και η ίδια μεγάλη οπαδός του παρισινού ξενοδοχείου. Το εστιατόριό του, το «L'Espadon» είναι ένα πολύ αγαπημένο της στέκι. Μάλιστα προσέλαβε τον μπάρμαν του για να φτιάξει τα κοκτέιλ στον γάμο της πέρσι. 

Πρόσθεσε, δε, ότι όταν είχε σχέση με τον Τζόνι Ντεπ επισκέπτονταν πολύ συχνά το ξενοδοχείο. «Πάντα επέμενε να μείνουμε εδώ. Είχα διαμέρισμα στο Παρίσι εκείνη την περίοδο, αλλά και πάλι επέμενε να περάσουμε τη νύχτα στο “Ritz”» αποκαλύπτει χαρακτηριστικά.madata