Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Στη φυλακή ο Μπραντ Πιτ, στο νοσοκομείο η Αντζελίνα

Η είδηση είναι της τελευταίας στιγμής και αφορά σε ένα από τα διασημότερα ζευγάρια του Χόλιγουντ
που μπλέχτηκε σε μια απίστευτη ιστορία... ατυχίας.



Σύμφωνα με τελευταία δημοσιεύματα οι Μπραντζελίνα (Brangelina) πριν από λίγες ώρες είχαν ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα που έστειλε τον έναν στο κρατητήριο και την άλλη στα επείγοντα!
Φαίνεται πως το διάσημο ζεύγος βρισκόταν σε κεντρικότατο δρόμο του Λος Άντζελες όταν το SUV τους ξέφυγε από την πορεία του και βρέθηκε μέσα στη βιτρίνα καταστήματος με... σοκολάτες.
Για όσους αναρωτιούνται, ο Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) όντωςοδηγούσε το πολυτελές αυτοκίνητο -κατά το προσφιλές του συνήθειο- όταν σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες φάνηκε να γέρνει το κεφάλι του και να χάνει τον έλεγχο του οχήματος.
Τον πήρε ο ύπνος τον 49χρονο σταρ στο τιμόνι καιέκοψε τη χολή της συντρόφου του, Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) η οποία καθόταν στη θέση του συνοδηγού και είδε τον Χάρο με τα μάτια της!
Το διάσημο ζευγάρι δεν τραυματίστηκε σοβαρά, αλλά επειδή η 36χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός βγήκε από το αυτοκίνητο γεμάτη αίματα στο πρόσωπο και τα χέρια -προφανώς από τα θραύσματα το τζαμιού- οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο από όπου λίγη ώρα αργότερα αφέθηκε ελεύθερη.
Ο Πιτ, από την άλλη οδηγήθηκε στο... τμήμα για να διευκρινιστούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το ατύχημα...
Τελικά, ο διάσημος ηθοποιός, ξέφυγε από τα προβλήματα καθώς υποσχέθηκε στον αξιωματικό υπηρεσίας να προσλάβει την κόρη του -η οποία τυγχάνει τρελή θαυμάστρια το σταρ- στην επόμενη ταινία του!


Αααα, παρεμπιπτόντως... Καλό Μήνα!

womenonly