Πέμπτη, 5 Απριλίου 2012

Πατέρας βίαζε την κόρη του επί δύο χρόνια!


Την κρατούσε κλειδωμένη μέσα στο σπίτι τους στην Κόρινθο

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Κορίνθου για την υπόθεση βιασμού στο Σοφικό. Χθες το βράδυ, η αστυνομία συνέλαβε έναν πατέρα-κτήνος που βίαζε επί δύο χρόνια την κόρη του στο Σοφικό.

Ο 50χρονος, όπως αναφέρει το thebest.gr, συνελήφθη από άνδρες της ασφάλειας Κορίνθου σε χωριό του πρώην δήμου Σολυγείας όπου διαμένει μόνιμα.

Χθες το πρωί στο αστυνομικό τμήμα Κορίνθου εμφανίστηκε η 18χρονη και άρχισε να εξιστορεί στους αστυνομικούς με δάκρυα στα μάτια τους συνεχείς βιασμούς που είχε υποστεί από τον πατέρα της.

Οι αστυνομικοί ενημέρωσαν την εισαγγελία Κορίνθου και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης.

Ο υποδιευθυντής της αστυνομίας, ο Χ. Οικονομόπουλος μας ανέφερε μεταξύ άλλων: «Ο 41χρονος πατέρας, αλβανικής καταγωγής, ασελγούσε για δύο χρόνια πάνω στην 18χρονη κόρη του στο σπίτι που διέμεναν στο Σοφικό Κορινθίας.

Η κοπέλα ήταν κλειδωμένη και δεν μπορούσε να βγει έξω. Χθες κατάφερε και το “έσκασε” και ήρθε στην αστυνομία να καταγγείλει το περιστατικό. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη χθες το βράδυ και σήμερα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Κορίνθου. Η μητέρα έβλεπε αυτή την κατάσταση και δεν μιλούσε καθώς φοβόταν τις απειλές του συζύγου της».
newsbeast