Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Βαλβέρδε: "Η παραμονή μου στο Ολυμπιακό εξαρτάται από πολλά"


Ο Ερνέστο Βαλβέρδε μίλησε στην τηλεόραση της Nova για το παιχνίδι του Ολυμπιακού απέναντι στην Κέρκυρα, αλλά δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο θέμα του συμβολαίου του.


Μεταξύ άλλων, ο τεχνικός του Ολυμπιακού, υποστήριξε: «Το ματς με την Κέρκυρα είναι ιδιαίτερο, γιατί είναι το τελευταίο ύστερα από μια σειρά αγώνων που έχουμε κάνει καλά ματς στο γήπεδό μας. Θέλουμε να τελειώσουμε το πρωτάθλημα έχοντας ωραία γεύση στο στόμα. Θέλω τη νίκη για να διατηρήσουμε τη διαφορά από τον Παναθηναϊκό.Πιστεύω ότι το γήπεδο πρέπει να γεμίσει και ο κόσμος να απολαύσει το ματς, να δημιουργήσει ωραία ατμόσφαιρα».

Οταν ρωτήθηκε σχετικά με την παραμονή του στον πάγκο του Ολυμπιακού, ο Βαλβέρδε τόνισε: « Δεν πρόκειται να πάω να ζητήσω μια συνάντηση με τον πρόεδρο. Είναι κάτι που θα το ζητήσει ο σύλλογος το πότε θα γίνει η συνάντηση.Είμαι στη διάθεση του Ολυμπιακού και ο πρόεδρος το γνωρίζει αυτό.Εχουμε μπροστά μας τον τελικό του κυπέλλου, ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό για μας.Ο πρόεδρος θα εκτιμήσει αν η συνάντηση πρέπει να γίνει τώρα ή μετά.Οσο γιια τον κόσμο, δεν αμφιβάλλω καθόλου για το πόσο με αγαπάει και πόσο με θέλει. Ολοι με υποδέχθηκαν από την αρχή με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.Κάθε χρόνο όμως λέω ότι το θέμα της παραμονής μου ή όχι, εξαρτάται από πάρα πολλούς λόγους. Αυτό προσπαθώ να δηλώσω: εξαρτάται από πολλούς άλλους λόγους».


ΤΑ ΝΕΑ