Κυριακή, 1 Απριλίου 2012

Ανήλικοι έδειραν με ξύλα αστυνομικό

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Κρήτη, όταν ένας ανήλικος κλέφτης φώναξε ενισχύσεις
προκειμένου μαζί με δύο φίλους – συνεργούς του, να επιτεθούν σε αστυνομικό.

Όπως δημοσιεύει το flashnews.gr όλα ξεκίνησαν, όταν πριν από 20 περίπου ημέρες, ένας ανήλικος αποπειράθηκε να διαρρήξει, στην περιοχή των Μουρνιών Χανίων, το σπίτι συγγενούς ενός αστυνομικού που υπηρετεί στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.

Τότε ο νεαρός έγινε αντιληπτός και έφυγε πριν προλάβει να κλέψει κάτι ωστόσο σήμερα η συγγενής του αστυνομικού τον είδε να περιφέρεται και πάλι στην περιοχή, τον αναγνώρισε και ειδοποίησε τον αστυνομικό ο οποίος επιχείρησε να του κάνει έλεγχο. 

Ο ανήλικος έφυγε τρέχοντας αλλά επέστρεψε μαζί με δύο φίλους του, που είναι αδέρφια, οι οποίοι κρατώντας ξύλα επιτέθηκαν κατά του αστυνομικού χτυπώντας τον!

Οι τρεις συνέχισαν να τον χτυπούν και αφού το θύμα επέδειξε την αστυνομική του ταυτότητα. Αμέσως κινητοποιήθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που έσπευσαν στο σημείο και συνέλαβαν τον ανήλικο και τους άλλους δύο ενήλικους.

Διαπιστώθηκε πως και οι τρεις έχουν κατ' επανάληψη απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές για κλοπές και αρπαγές τσαντών, ενώ ο ένας από τα δυο ενήλικα αδέλφια, όταν ήταν ανήλικος είχε εκτίσει ποινή και σε αναμορφωτήριο. Μαζί τους συνελήφθη και η μητέρα του ανήλικου κατηγορούμενη για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.newsbeast