Κυριακή, 1 Απριλίου 2012

Αλκίνοος Ιωαννίδης: Άνθρωποι της υποκουλτούρας Ρουβάς και Πέγκυ Ζήνα

Συνέντευξη στους schooligans έδωσε ο γνωστός ερμηνευτής, Αλκίνοος Ιωαννίδης, στην οποία σχολίασε μεταξύ άλλων τον Σάκη Ρουβά αλλά και την Πέγκυ Ζήνα. Για το Σάκη Ρουβά είπε:
«Νομίζω ότι είναι πάρα πολύ όμορφος. Καταλαβαίνω όλα τα κορίτσια που είναι ερωτευμένα μαζί του. Κάνει πάρα πολύ καλά αυτό που κάνει - εγώ με τίποτα δεν θα μπορούσα να το κάνω... Είναι μια μουσική που δεν αντέχω να την ακούσω, πόσο μάλλον να την πω... Εγώ γενικά δε θα άντεχα αυτόν τον τρόπο ζωής. Το σκέφτομαι καμιά φορά. Άνθρωποι που εμείς τους θεωρούμε ανθρώπους της υποκουλτούρας εργάζονται πολύ σκληρά. Τους θαυμάζω γι' αυτό». 

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης έσταξε… μέλι και για την Πέγκυ Ζήνα: «Ξυπνάει το πρωί κι έχει κομμωτήριο, μετά πρέπει να πάει σε στούντιο αποτρίχωσης, μετά σε λάμπες μαυρίσματος. Μετά πρέπει να κάνει γυμναστική, να συμβουλευτεί τη διατροφολόγο της, να πάει στον οδοντίατρο... Πιστεύω ότι όλοι εμείς οι ψαγμένοι τεμπελχανάδες που θεωρούμε τους εαυτούς μας καλύτερους, λίγο περισσότερο να δουλεύαμε πάνω στο αντικείμενό μας (γιατί και η Πέγκυ Ζήνα πάνω στο αντικείμενό της δουλεύει-δεν νομίζω ότι είναι το τραγούδι το αντικείμενό της...) θα είχαμε βγάλει αριστουργήματα...».

thestival