Τετάρτη, 11 Απριλίου 2012

Πάντελιτς: Θα μείνω για πολλά χρόνια


Όλη η Ευρώπη ξέρει ότι είμαι ένας άνθρωπος που κρατάει τον λόγο του

Τα τυπικά απομένουν για την ανανέωση του συμβολαίου του Μάρκο Πάντελιτς στον Ολυμπιακό, όπως δήλωσε ο Σέρβος επιθετικός στην εφημερίδα «Sportski Zurnal». Ο 33χρονος φορ τόνισε ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης του έχει δώσει τον λόγο του πως «θα μείνω και θα κάνω μία συνεργασία για πολλά χρόνια».

«Έχουμε πολύ καιρό που έχουμε μιλήσει με τον πρόεδρο και έχουμε δώσει τον λόγο μας. Εγώ έχω δώσει τα χέρια με τον πρόεδρο ότι θα μείνω και θα κάνω μία συνεργασία για πολλά χρόνια. Όλη η Ευρώπη ξέρει ότι είμαι ένας άνθρωπος που κρατάει τον λόγο του. Έτσι κάνω σε όλη μου τη ζωή και έτσι κάνω και τώρα. Και όσο έχω μείνει στον Ολυμπιακό ποτέ δεν σκέφτηκα να φύγω. Έδωσα τον λόγο μου στον πρόεδρο ότι θα μείνω μέχρι το τέλος και έτσι έκανα ακόμα και όταν είχα προτάσεις να φύγω», ανέφερε αρχικά ο διεθνής άσος και πρόσθεσε:

«Πιστεύω τον πρόεδρο κ. Μαρινάκη, είναι σωστός και κρατάει τον λόγο του. Εμείς έχουμε συμφωνήσει σε όλα. Το μόνο που μένει είναι να υπογράψουμε το συμβόλαιο. Όταν γυρίσω στην Αθήνα όλα θα τελειώσουν. Τώρα που έχουμε τελειώσει και με το πρωτάθλημα και είμαστε και στον τελικό του Κυπέλλου. Όλη η Ελλάδα ξέρει ότι ο πρόεδρος είναι ένας άνθρωπος που τηρεί ον λόγο του. Είναι σημαντικό ότι μιλήσαμε και την ημέρα που χτύπησα. “Ό,τι έγινε, έγινε”, μου είπε τότε ο πρόεδρος. Είναι θέμα χρόνου και πότε θα με καλέσει. Εγώ είμαι παίκτης του Ολυμπιακού και δεν σκέφτομαι ούτε σκέφτηκα κάτι άλλο».

Καταλήγοντας, ο Πάντελιτς τόνισε: «Έχω δείξει ότι πάντα δίνω τα πάντα για την ομάδα. Αυτό που είπα από την πρώτη μέρα που ήρθα σον Ολυμπιακό αυτό κάνω και αυτό θα κάνω στο μέλλον. Στο μυαλό μου το μόνο που υπάρχει είναι η ομάδα να πάει μπροστά και να κερδίζει τα πρωταθλήματα και τα Κύπελλα και να γράφουμε ιστορία στην Ευρώπη. Είναι σημαντικό ότι πετύχαμε τους στόχους μας και είμαστε ένα βήμα από το νταμπλ». 

newsbeast