Πέμπτη, 12 Απριλίου 2012

«Με ενδιαφέρει η ΑΕΚ»

Εξαιρετική χαρακτήρισε την προοπτική να αγωνιστεί στην ΑΕΚ ο Φώτης Παπουλής.
Ο επιθετικός του ΟΦΗ, που διανύει πολύ καλή αγωνιστική περίοδο, μίλησε στην «Ώρα των Σπορ» και επεσήμανε πως πρώτα πρέπει να ξεκαθαρίσει το τοπίο στα διοικητικά. 

«Σίγουρα με ενδιαφέρει να παίξω σε μία μεγάλη ομάδα, όπως η ΑΕΚ. Είμαι έτοιμος να κάνω το μεγάλο βήμα στην καριέρα μου, απλά περιμένω και τις διοικητικές εξελίξεις στις μεγάλες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος. Η προοπτική του να φορέσω τη φανέλα της ΑΕΚ είναι εξαιρετική για μένα και, αν έρθει πρόταση, θα είναι σαν επιβράβευση για την πολύ καλή χρονιά που διανύω με την ομάδα του ΟΦΗ» είπε ο Παπουλής και συνέχισε: 

«Υπάρχουν μια-δυο ομάδες που μου έχουν κάνει κρούση από το εξωτερικό, αλλά ό,τι είναι να γίνει θα γίνει μετά τον Μάιο, όταν θα τελειώσουν τα ξένα πρωταθλήματα. Σίγουρα περνάει από το μυαλό μου το να αγωνιστώ στο εξωτερικό κάποια στιγμή στην καριέρα μου. Αλλά προτιμώ να περιμένω πρώτα να δω τι θα γίνει με τις ελληνικές ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτησή μου και τις αλλαγές που θα γίνουν ιδιοκτησιακά. Προτεραιότητά μου είναι η Ελλάδα, αλλά με τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για το τι σου ξημερώνει.


Πάντως, δεν πρόκειται να πάρω καμία βιαστική απόφαση αναφορικά με την επόμενη ομάδα μου».


zougla