Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Το ταξίδι της Δέσποινας Βανδή στη Γερμανία! Φωτογραφίες

Με μια βαλίτσα στο χέρι θα περάσει τις μέρες αυτές η Δέσποινα Βανδή! 

Μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις της στο Fever η τραγουδίστρια θα δώσει συναυλίες σε Ευρώπη και Αμερική δίνοντας στους θαυμαστές της την ευκαιρία να την δουν και να την ακούσουν από κοντά.



Ο πρώτος σταθμός ήταν η γνώριμη για την Δέσποινα Στουτγκάρδη. Η τραγουδίστρια έφυγε το πρωί της Κυριακής μαζί με τον αγαπημένο της συνεργάτη Δημήτρη Γιαννέτο και με πολλά κέφια...



Μαζί της εμφανίστηκε και ο Λάμπης Λιβιεράτος και φυσικά η βραδιά ήταν εκπληκτική! Παρόλο που η γερμανική πόλη είχε πολύ κρύο, οι δύο Έλληνες τραγουδιστές ανέβασαν την θερμοκρασία με τα τραγούδια τους. Το TLIFE επικοινώνησε με Έλληνες που βρέθηκαν στη συναυλία και όλοι έμειναν ενθουσιασμένοι! Ανυπομονούν μάλιστα για την επόμενη επίσκεψη της Δέσποινας στην πόλη τους...



Η Δέσποινα ετοιμάζεται σήμερα να επιστρέψει στην Ελλάδα και να πάρει μια ανάσα πριν φύγει για τις επόμενες εμφανίσεις της, στη Θεσσαλονίκη. Βέβαια, στην βαλίτσα της δεν θα έχει 2-3 σακούλες από τα αγαπημένα της γλυκά, όπως συνηθίζει, αφού τα μαγαζιά ήταν κλειστά!



Η Δέσποινα καλημέρισε τους φίλους της στο twitter από την Γερμανία και άρχισαν να πέφτουν βροχή τα συγχαρητήρια σχόλια για την συναυλία της... Δες φωτογραφίες greek4life.de από την εμφάνιση της Δέσποινας στην Στουτγκάρδη:










tlife