Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

«Ελάχιστες οι πιθανότητες παραμονής του Λέτο στον Παναθηναϊκό»


Ελάχιστες είναι οι πιθανότητες παραμονής του Σεμπάστιαν Λέτο στον Παναθηναϊκό σύμφωνα με τα λεγόμενα του μάνατζερ
του Αργεντινού μεσοεπιθετικού, Φερνάντο Κοσεντίνο εξαιτίας της κατάστασης που επικρατεί στους «πράσινους».

«Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στον Παναθηναϊκό, οι πιθανότητες παραμονής του Λέτο είναι ελάχιστες. Θα περιμένουμε μέχρι τον Μάιο να δούμε πως θα εξελιχθεί η κατάσταση. 
Στην παρούσα φάση δεν υπάρχει διοίκηση, δεν υπάρχουν χρήματα, δεν υπάρχουν προοπτικές για το μέλλον. Η ομάδα κινδυνεύει πλέον με ευρωπαϊκό αποκλεισμό. Είναι πολύ δυσάρεστο. 
Η σεζόν ξεκίνησε και εξελίχθηκε διαφορετικά για τον Παναθηναϊκό», τόνισε αρχικώς μιλώντας στην εφημερίδα «Πράσινη» ο Κοσεντίνο και στη συνέχεια αναφέρθηκε στις ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον 25χρονο άσο:

«Υπάρχουν έξι ή επτά ομάδες που προσπαθούν να διαπραγματευτούν την απόκτηση του. Οι περισσότερες εξ αυτών είναι ιταλικές. Το ιταλικό ποδόσφαιρο ταιριάζει περισσότερο στον Λέτο».

Ο Κοσεντίνο αποκάλυψε πως μέσα στις επόμενες ημέρες θα πάει στην Ιταλία για να δει τον πελάτη του. «Την επόμενη εβδομάδα θα ταξιδέψω στην Ιταλία για μερικές ημέρες. Με περιμένει ο Λέτο. Υπάρχει μια πιθανότητα να επισκεφθούμε την Ελλάδα. Θα δούμε. Δεν το έχουμε αποφασίσει».

Τέλος, αναφέρθηκε και στην πορεία αποθεραπείας του Λέτο. 
«Κάθε μέρα που περνάει αισθάνεται καλύτερα. Με διαβεβαίωσαν πως θα ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Είναι πολύ ικανοποιημένοι μαζί του.

Ακολουθεί πιστά το πρόγραμμα ασκήσεων και προσπαθεί να εφαρμόζει κατά γράμμα όσα του ζητούν οι γιατροί. Αυτό που χρειάζεται είναι να συνεχίσει και να κάνει υπομονή. Είναι θέμα χρόνου να αποκαταστήσει τη ζημιά και να επιστρέψει δυνατός. Πρέπει να συνεχίσει να πιστεύει στις δυνατότητες του».

iefimerida