Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Δέκα άβολα αλλά τελικά ιδανικά μέρη για να κάνεις σεξ


Πες όχι στη ρουτίνα του σεξ και δοκίμασε νέα μέρη/σημεία όπου θα περάσεις όμορφες και αξέχαστες στιγμές με το σύντροφό σου. Και ναι θα πάψεις να ξεστομίζεις τη λέξη "βαριέμαι".
Κάθεσαι στο μπαλκόνι και καπνίζεις με έντονη αίσθηση βαρεμάρας. Σκέφτεσαι ότι το σεξ έχει καταντήσει ρουτίνα. Κρεβάτι, καναπές, πάτωμα άντε και στην καλύτερη περίπτωση στο αυτοκίνητο όμως την επόμενη μέρα νιώθεις το κορμί σου να πονάει παντού. Στο μεταξύ, μπήκε η άνοιξη και η λίμπιντο έχει χτυπήσει κόκκινο. Τι να κάνεις; Πάρε μερικές ιδέες από 10 όχι και τόσο συνηθισμένα μέρη για να κάνεις σεξ και ίσως σου έρθει μια καλή έμπνευση.
Παραλία
Θάλασσα, ηρεμία και μια ωραία μυρωδιά αλμύρας. Μεταξύ μας τώρα δε θες και πολύ για να γίνει το μοιραίο είτε είσαι ρομαντικός είτε όχι. Απλώς... πρόσεξε τα αδιάκριτα βλέμματα και τους ανεπιθύμητους επισκέπτες.
Βαθμός δυσκολίας: 7/10 (γιατί η άμμος είναι γεμάτη μικρόβια)
 
Βάρκα
Δε φεύγουμε από το υγρό στοιχείο. Ένα άλλο μέρος όχι και τόσο συνηθισμένο που κάποιοι έχουν ομολογήσει ότι έκαναν σεξ είναι σε βάρκα. Ίσως δεν είναι διαδεδομένο λόγω του κόστους ωστόσο είναι μια ιδιαίτερη εμπειρία. Προσοχή στα μποφόρ αν το τολμήσεις!
Βαθμός δυσκολίας: 6/10 (και το νου σας μη γείρετε)
Στο σινεμά
Εδώ ειλικρινά αναρωτιέμαι πως γίνεται να κάνεις σεξ μέσα στην αίθουσα του σινεμά. Και όμως έχουν υπάρξει ζευγάρια που το έχουν δοκιμάσει. Αν σε εξιτάρει η ιδέα δες ποια ταινία κόβει εισιτήρια σε ρυθμούς χελώνας και που ξέρεις; Μπορεί να είστε μόνοι σας στην αίθουσα!
Βαθμός δυσκολίας: 9/10 (για να βρεις άδεια αίθουσα)
Στη δουλειά
Χμ. Ναι, συμβαίνει. Αλλά είναι επικίνδυνο. Και άμα σε πιάσουν θα ξεφτιλιστείς. Δεν πας καλύτερα σε άλλο μέρος, μη γελάνε για τα... κατορθώματά σου;
Βαθμός δυσκολίας: 10/10 (έχουμε και ένα κούτελο στην κοινωνία)
 
Στη βιβλιοθήκη
Εκεί που ο διπλανός σου προσπαθεί να διαβάσει πως αναπαράγεται η πεταλούδα εσύ σκέφτεσαι τη δική σου αναπαραγωγή. Κλείνεις το μάτι στο έτερον ήμισυ (συνθηματικό) και πηγαίνετε πίσω από μια ξεχασμένη βιβλιοθήκη που μόνο οι αράχνες την επισκέπτονται. Αν έχεις την τύχη με το μέρος σου θα έχεις μια καλή εμπειρία με την προϋπόθεση να ξεχάσετε για αυτά τα λεπτά ότι έχετε φωνή. Διαφορετικά θα γίνετε θέαμα (εκτός αν δεν έχεις πρόβλημα).
Βαθμός δυσκολίας: 8/10 (για τις αράχνες και την αδυναμία να μη βγάλεις άχνα. Ναι και ένα μικρό αχ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ)
Πισίνα
Πολύ καλή επιλογή αν φυσικά είστε μόνοι. Λίγη προσοχή στα γνωστά θεματάκια και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα περάσετε καλά!
Βαθμός δυσκολίας: 7/10 (το προφυλακτικό είναι στη θέση του;)
Σε λιμουζίνα
Οι καιροί είναι δύσκολοι αλλά αν μπορείς να διαθέσεις το χρηματικό ποσό που απαιτείται για να νοικιάσεις λιμουζίνα (ή αν έχεις την τύχη ο κολλητός σου να είναι εφοπλιστής) δοκίμασέ το. Ειδικά αν θεωρείς τα χρήματα και την εξουσία αφροδισιακά. Πάρε μια σαμπάνια και μερικές φράουλες για την πείνα που θα ακολουθήσει.
Βαθμούς δυσκολίας: 6/10 (η μόνη δυσκολία είναι να βρεις τη λιμουζίνα)
 
Πλυντήριο
Αρκεί να μην είναι σε λειτουργία. Αρκετοί άνδρες από αυτούς που το δοκίμασαν δήλωσαν πως θα το ξαναέκαναν γιατί ήταν αρκετά βολική η στάση. Άλλωστε εξιτάρει κάπως τη φαντασία και στο εξής όταν θα βάζεις τα ρούχα για πλύσιμο δε θα τον βρίζεις επειδή δεν ασχολείται με το σπίτι καθώς θα θυμάσαι αυτά που κάνατε.
Βαθμός δυσκολίας: 6/10 (είπαμε εκτός λειτουργίας το πλυντήριο)
Στις τουαλέτες γηπέδου
Είναι underground, σε προειδοποιώ και γενικότερα απέφυγε παλιά γήπεδα ή ντέρμπι. Αν είσαι και φαν του αθλητισμού θα ενθουσιαστείς. Το ίδιο και ο φίλος σου.
Βαθμός δυσκολίας: 5/10 (υπενθυμίζω σε high class γήπεδα όχι στη Φυλή που έχει και κρύο)
Στην πυλωτή
Θα παίξετε το εξής παιχνίδι. Βγήκατε πρώτη φορά για ποτό και στο τέλος της βραδιάς στην πυλωτή του σπιτιού σου, σου λέει καληνύχτα. Εσύ τσατίζεσαι γιατί περίμενες κάτι παραπάνω. Έλα που όμως βγαίνει και αυτός από το αυτοκίνητο και σε κολλάει στον τοίχο. Και κάπου εκεί ξεχνάς τη γειτονιά, το ότι αύριο πρέπει να ξυπνήσεις ξημερώματα και ότι έχεις να μαζέψεις τα ρούχα από την απλώστρα. Αυτή η παράδοση ήταν πολύ γλυκιά.
Βαθμός δυσκολίας: 0/10 (που είναι το δύσκολο;)

cosmo.gr