Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

«Ελλάδα έχεις ταλέντο» και την Κυριακή του Πάσχα!

Ένα γιορτινό επεισόδιο, γεμάτο τραγούδι, χορό, γέλιο και ταλέντα που θα σας καταπλήξουν, έρχεται την Κυριακή του Πάσχα στις 21.00 στον ΑΝΤ1
, παρέα με τα μεγαλύτερα ταλέντα από τις auditions της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης!

UNDERGROUND RYTHMS- ΟΜΑΔΙΚΟ BREAK DANCE 
Η ομάδα αποτελείται από 4 αγόρια που χορεύουν 5 χρόνια μαζί. Με το ξεχωριστό και dark performance τους αποδεικνύουν πως τελικά ο στόχος τους… είναι ο τελικός! 

ROSA FLAMENCA- ΟΜΑΔΙΚΟ ΦΛΑΜΕΓΚΟ
Η ομάδα χορεύει φλαμένγκο 8 χρόνια. Τα δύο μεγαλύτερα κορίτσια έχουν λάβει μέρος στην πρώτη σεζόν του show και έφτασαν έως τον ημιτελικό. Φέτος θέλουν να φτάσουν μέχρι το τέλος! 

ΑΧΤΥΠΗΤΟ ΔΙΔΥΜΟ (PATRO-EDDY)- ΡΑΠ ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ
Το «αχτύπητο δίδυμο» αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή, γιατί θεωρεί πως έχει διαφορετικό σατιρικό στίχο, και το αποτέλεσμα… είναι απολαυστικό!

ΧΡΙΣΟΣΤΟΜΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - ΤΡΑΓΟΥΔΙ
Ο Κωνσταντίνος μπορεί να είναι μόλις 8,5 ετών, αλλά απέδειξε στους κριτές πως είναι ένας μεγάλος καλλιτέχνης!

ΖΑΖΑ ΧΕΛΑΤΖΕ 
Ο Ζάζα είναι 14 χρόνων και κατάγεται από τη Γεωργία. Είναι αυτοδίδακτος στον χορό, ενώ όσα ξέρει τα έχει μάθει από το internet! Τώρα που έκανε το πρώτο βήμα, για να δούμε πόσο μακριά είναι για αυτόν ο τελικός…

Ο Χρήστος Φερεντίνος, η κριτική επιτροπή: Βαγγέλης Περρής, Ευγενία Μανωλίδου, Χάρης Χριστόπουλος και τα μεγαλύτερα ταλέντα του show, ανανεώνουν το τηλεοπτικό τους ραντεβού και σας υπόσχονται ένα θέαμα πέρα για πέρα εντυπωσιακό και πασχαλινό! 

«Ελλάδα έχεις Ταλέντο», την Κυριακή του Πάσχα 15 Απριλίου στις 21.00, μόνο στον ΑΝΤ1. 



zougla