Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Ολυμπιακός: Πάσχα στου Ρέντη

Στου Ρέντη θα σουβλίσουν το αρνί ανήμερα το Πάσχα οι παίκτες του Ολυμπιακού.
Οι καθολικοί δεν έχουν ιδιαίτερο πρόβλημα αφού γιόρτασαν  την προηγούμενη Κυριακή.

Η μεταφορά της 29ης αγωνιστικής για την Τετάρτη του Πάσχα άλλαξε και το πρόγραμμα των «ερυθρολεύκων», όσον αφορά τις προπονήσεις. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε τους άφησε ελεύθερους από χθες, αλλά θα προπονηθούν κανονικά την Κυριακή του Πάσχα!

Οι «ερυθρόλευκοι» προσπάθησαν να μεταπείσουν τον «Τσινγκούρι» προτείνοντάς του μάλιστα να προπονηθούν κανονικά μέχρι τη Μ. Τετάρτη ακόμα και Μ. Πέμπτη δεν θα είχαν πρόβλημα και να επιστρέψουν στις προπονήσεις τη Δευτέρα του Πάσχα. Όμως ο Ισπανός ήταν ανένδοτος στις προτάσεις των ποδοσφαιριστών του.

Το πρόγραμμα δεν άλλαξε και έτσι οι παίκτες του Ολυμπιακού θα πρέπει να δώσουν το «παρών» στου Ρέντη την Κυριακή. Ταυτόχρονα είναι πολύ πιθανό η αποστολή των «ερυθρολεύκων» να μην πάει αυθημερόν στα Γιάννενα.

Ο τελικός

Οσον αφορά τον τελικό του Κυπέλλου, χθες το πρωί συνεδρίασε η εκτελεστική γραμματεία της ΕΠΟ και αποφάσισε πως το παιχνίδι θα γίνει στις 28 Απριλίου και στο ΟΑΚΑ. Κάτι το οποίο είχε προταθεί και στο Δ.Σ. της ΕΠΟ. Μέχρι χθες το βράδυ πάντως δεν είχε ανακοινωθεί επίσημα, κάτι το οποίο αναμένεται να γίνει σήμερα.



protothema.