Κυριακή 8 Απριλίου 2012

Η Κέρκυρα χάλασε τη γιορτή του Ολυμπιακού στον Πειραιά


Μετά από εννέα σερί νίκες στην έδρα του, ο Ολυμπιακός γνώρισε
την πρώτη του ήττα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» από τη Κέρκυρα, με γκολ του Ιωάννου στο 81'. 
Πάντως, ακόμα κι έτσι, οι Πειραιώτες έχουν κατακτήσει και μαθηματικά από την προηγούμενη αγωνιστική το 39ο πρωτάθλημά τους.

Μπορεί ο Βαλβέρδε και ο Μιραλάς να κάλεσαν τον κόσμο να δώσει το δυναμικό «παρών», για να γιορτάσουν μαζί την κατάκτηση του πρωταθλήματος, όμως στο τελευταίο εντός έδρας ματς του Ολυμπιακού για την σεζόν 2011-12, η Κέρκυρα έκανε τη δική της γιορτή, διατηρώντας ελπίδες για την παραμονή της στην κατηγορία, με μόλις 1 βαθμό πίσω από τον Εργοτέλη.

Οι γηπεδούχοι έχασαν αρκετές ευκαιρίες για γκολ, είχαν δοκάρι με τον Ορμπάιθ στο 75', αλλά η Κέρκυρα σκόραρε με ωραίο δεξί σουτ του Ιωάννου στην μοναδική καλή της ευκαιρία στο ματς στο 81' και πήρε τους τρεις βαθμούς.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Μέγιερι, Μοδέστο (72' Τοροσίδης), Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέμπας, Ορμπάιθ, Μανιάτης, Φουστέρ (56' Καζίμ-Ρίτσαρντς), Αμπντούν (75' Μακούν), Μιραλάς, Τζιμπούρ.

Κέρκυρα (Τιμόθεος Καβακάς): Αναστασόπουλος, Βέντζελ, Καλαντζής (80' Λαμπρόπουλος), Μίχος, Αγρίτης (60' Γραμμόζης), Μαϊστόροβιτς, Κοντοδήμος, Οσμάν, Ιωάννου, Τσίγκας (72' Γιάντσης), Ηλιάδης.

iefimerida.