Δευτέρα, 9 Απριλίου 2012

Πέννες τρικολόρε με άσπρη σάλτσα, κοτόπουλο και μανιτάρια


Υλικά

  • 1 πακέτο πέννες τρικολόρε (με ντομάτα και σπανάκι)
  • 1 στήθος κοτόπουλο κομμένο σε μικρά κυβάκια
  • μανιτάρια κομμένα σε φέτες
  • 1 κουτί κρέμα γάλακτος
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • τριμμένο τυρί
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • λάδι
Εκτέλεση
Βράζουμε τις πέννες.
Σε ένα τηγάνι σωτάρουμε το σκόρδο και στη συνέχεια το αφαιρούμε.
Ρίχνουμε το κοτόπουλο και αλατοπιπερώνουμε.
Επειτα προσθέτουμε και τα μανιτάρια.
Λίγο πριν είναι έτοιμο, βάζουμε και την κρέμα γάλακτος.
Μόλις πήξει λιγάκι το κατεβάζουμε από τη φωτιά.
Σερβίρουμε προσθέτοντας τριμμένο τυρί αν θέλουμε.