Κυριακή 8 Απριλίου 2012

Ζώδια: Το ζώδιο σήμερα Δευτέρα 9 Απριλίου


Γενικό προφίλ

Μια μέρα αρκετά ...συμπαθητική. Δεν είναι η Perfect Day του Lou Reed αλλά έχει προοπτικές. Αισθηματικά, ο έρωτας μπορεί να «χτυπήσει» εντελώς κεραυνοβόλα, ενώ γενικότερα κάποιες συναντήσεις θα έχουν απρόσμενη κατάληξη.
Στα επαγγελματικά σας προσπαθήστε να ξεχωρίσετε, αφού σήμερα η διαφορετικότητα ...νικά!  Από τις 18:17 η Σελήνη εισέρχεται στον πύρινο και αισιόδοξο Τοξότη, δίνοντας στην καθημερινότητα έναν πιο πλούσιο ρυθμό.


Κριός

Οι δεσμεύσεις απέναντι σε τρίτους ίσως σας αναγκάσουν να πραγματοποιήσετε πολλά από αυτά που είχατε υποσχεθεί και τελικά να παραμερίσετε ορισμένα θέματα που είχατε στο πρόγραμμά σας. Επαγγελματικά, ίσως υπάρξει ένα πιο χαλαρό κλίμα και αυτό θα σας βοηθήσει να δείτε κάπως αλλιώς τα πράγματα. Αισθηματικά, πολλά πράγματα αλλάζουν προς το καλύτερο.

Ταύρος

Τα πράγματα πάνε προς το καλύτερο και από το απόγευμα που η Σελήνη μπαίνει στον 8ο οίκο θα μπορέσετε να διοχετεύσετε τόσο την ενέργεια αλλά και τον ερωτισμό σας. Κάποιες συζητήσεις με μέλη της οικογένειας είναι αδιέξοδες και θα σας οδηγήσουν σε λανθασμένα συμπεράσματα. Αποφύγετε να λάβετε αποφάσεις που μετά θα μετανιώσετε.

Δίδυμοι

H είσοδος της Σελήνης στον 7ο οίκο, στο ζώδιο του Τοξότη, θα σας βοηθήσει λίγο να μαζευτείτε. Ο σκοπός σήμερα είναι η διαφοροποίηση από τους άλλους και η προσπάθεια να ανασυνταχθείτε κάπως στα αισθηματικά, αφού ενδέχεται να νοιώθετε κάπως άβολα. Δημιουργήστε τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να πετύχετε την κατάλληλη συνταγή στα αισθηματικά.

Καρκίνος

Η σημερινή μέρα, άνετα, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί «ασανσέρ», αφού οι εναλλαγές στην ψυχική διάθεση θα δίνουν και θα παίρνουν. Αναγνωρίζοντας και δαμάζοντας τις τάσεις προσκόλλησης, θα αποκτήσετε σχέσεις που θα διέπονται από ισοτιμία και αμοιβαίο σεβασμό. Σήμερα θα καταλάβετε πόσο «μετράτε» από την παρουσία των φίλων δίπλα σας.

Λέων

Όμορφα -πλην όμως απρόβλεπτα- γεγονότα διαθέτει για σας η σημερινή ημέρα. Πολλά πράγματα είναι υπό το έλεγχό σας, όχι όμως και τα συναισθήματα των άλλων. Έτσι, σήμερα δεν αποκλείεται να γίνεται αντικείμενο θετικών σχολίων και θαυμασμού. Ίσως σε συνάντηση με το ταίρι σας διαπιστώσετε πως ο έρωτας περνά από το στομάχι. Προσοχή στις υπερβολές.

Παρθένος

Μια μέρα που θα «κληθείτε» να αντιμετωπίσετε το άγχος και το στρες. Κάποιες συζητήσεις ίσως αναγκαστείτε να τις κάνετε στο «πόδι», αφού ο χρόνος θα σας πιέσει ασφυκτικά. Σήμερα ενδέχεται να έχετε τηλεφωνικές ενοχλήσεις από τρίτους, ιδίως για πράγματα που αφορούν στο παρελθόν. Αισθηματικά, ίσως λάβετε μια πρόσκληση-πρόκληση.

Ζυγός

Ίσως θελήσετε να καταπιαστείτε με εργασίες που σας δίνουν ευχαρίστηση ή ακόμα και να κάνετε κάποιες «άσκοπες» βόλτες. Στα εργασιακά, τα πράγματα παρουσιάζουν κάποιες δυσκολίες, κάτι που σας ταράζει τα νεύρα, όμως εσείς πρέπει να σκεφτείτε πως υπάρχουν άτομα που σας συμπαθούν. Ειδικά στα αισθηματικά, έχετε μεγάλη ρέντα, σε σημείο που θα προκύψουν νέοι θαυμαστές.

Σκορπιός

Σήμερα είστε προετοιμασμένοι να βάλετε το χέρι βαθειά στην τσέπη γιατί υπάρχουν ανάγκες που πρέπει να καλυφθούν. Επαγγελματικά, ίσως πρέπει να κάνετε καλύτερη διαχείριση του χρόνου σας. Αισθηματικά, οι κινήσεις του συντρόφου σας καλούν να αισθανθείτε ότι αποτελείτε την όαση στη δυσβάστακτη καθημερινότητα του.

Τοξότης

Παρά την Σελήνη στο ζώδιό σας πολλά πράγματα χρειάζονται αναθεώρηση. Η μέρα δεν αργεί να γίνει καλύτερη από κάποιες ειδήσεις ή τηλεφωνήματα που θα σας φτιάξουν τη διάθεση και θα σας κάνουν να χαλαρώσετε. Αισθηματικά, η αντιμετώπιση της σχέσης από το ταίρι σας στέλνει μηνύματα επισημοποίησης. Μια έκπληξη σας περιμένει.

Αιγόκερως

Η παρουσία της Σελήνης στο 12ο ηλιακό σας οίκο, σας κάνει πιο σκεπτικούς, πλην όμως αισιόδοξους ενώ η παρουσία του Άρη στην Παρθένο σας βοηθά να αποβάλλετε τις ανασφάλειες για το τι μπορείτε και πως θα το πετύχετε. Από την άλλη, ένα πρόσωπο του παρελθόντος ίσως γυρίσει μετανοημένο. Ενδέχεται να χρειαστεί να συνδράμετε οικονομικά κάπου.

Υδροχόος

Σήμερα, ίσως πάρετε μια ανέλπιστη χαρά. Από την άλλη, στον επικοινωνιακό τομέα γίνεστε πολύ επίμονοι στα αιτήματα σας και τελικά, τα πράγματα δεν θα γίνουν κατά τις επιθυμίες σας. Στα οικονομικά, αν περιμένετε χρήματα έστω και με δυσκολία, τελικά θα τα πάρετε. Προσοχή στα ζητήματα διατροφής γιατί μάλλον τα έχετε παραμελήσει τελείως.

Ιχθύες

Η παρουσία του Ερμή στον 12ο ηλιακό σας οίκο, σας ευνοεί να αναθεωρήσετε ή να ξεφορτωθείτε συμπεριφορές που είναι ενοχλητικές, αφήνοντας έτσι περισσότερο χώρο σε αυτές που θέλετε να διαφυλάξετε. Αισθηματικά, μην κάνετε του κεφαλιού σας και επιδείξτε πνεύμα συνεργασίας. Κάποια είδηση θα είναι σανίδα σωτηρίας για τα επαγγελματικά σας.