Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Ζώδια: Το ζώδιο σήμερα Παρασκευή 6 Απριλίου


Γενικό προφίλ

Μια μέρα με απρόοπτα, αφού μπορεί να συναντήσετε πρόσωπα πρόθυμα να προβούν σε απρόσμενες εκμυστηρεύσεις ή εξομολογήσεις. Αισθηματικά, γίνεται ...της κολάσεως!
Το ταυ –τετράγωνο μεταξύ Αφροδίτης-Άρη-Ποσειδώνα σε συνδυασμό με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί το βράδυ θα σας κάνουν να λέτε και εσείς: «Go ahead. Make my day».

ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος πραγματοποιείται απέναντί σας και θέλετε κάτι να αλλάξετε στις συναλλαγές σας και στις σχέσεις σας με τους άλλους. Επαγγελματικά, πολλά πράγματα θα βγουν στην επιφάνεια αποδεικνύοντας πως κάποιες υποψίες που είχατε για κάποια άτομα είναι σωστές. Στα αισθηματικά, μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα γιατί κίνηση-έκπληξη θα σας εντυπωσιάσει. Οι γεννημένοι το 1988, τώρα χρειάζεται να φορτσάρετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Ζητήματα που σχετίζονται με την εργασία θα σας αναγκάσουν να πάρετε δραστικά μέτρα. Στα οικονομικά, προσπαθήστε να βάλετε μια τάξη, τακτοποιώντας και άτομα που έχετε υπό την προστασία σας. Σε θέματα συναντήσεων προσπαθήστε να είσαστε συνεπείς γιατί τα νεύρα όλων θα είναι κάπως. Στα αισθηματικά, το ταίρι σας θα διεκδικήσει το κάτι παραπάνω. Οι γεννημένοι το 1976, μην χάνετε τον χρόνο σας με τελειωμένες καταστάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Πανσέληνος σας δίνει την δυνατότητα να διευθετήσετε θέματα που σχετίζονται με τις επαγγελματικές σχέσεις. Με όπλο την ευθύτητα ίσως γίνετε κάπως απότομοι στην προσπάθειά σας να πείτε τα πράγματα όπως έχουν. Επικοινωνιακά, κάποιες συζητήσεις ίσως έχουν απρόσμενη κατάληξη. Αισθηματικά, μέσα από κάποιο δώρο θα χαρείτε ιδιαίτερα. Οι γεννημένοι το 1990 οι αλλαγές σας ευνοούν.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, χρειάζεται να κάνετε πίσω στα θέλω σας και να ανασκευάσετε κάποια από τα λεγόμενα σας. Η μέρα είναι ιδανική για να κάνετε δραστηριότητες που κουράζουν, βοηθώντας έτσι να βγάλετε την ενέργεια και τον δυναμισμό σας. Αισθηματικά, από τις κινήσεις που βλέπετε τελικά αναθαρρείτε. Αντιλαμβάνεστε πως η σχέση αυτή αξίζει τον κόπο. Οι γεννημένοι το 1989 θα χρειαστεί να κάνετε πίσω σε κάποιες απαιτήσεις.

ΛΕΩΝ

Η Πανσέληνος σήμερα θα σας κάνει επικοινωνιακά να λειτουργήσετε κάπως άναρχο-αυτόνομα. Επαγγελματικά, είναι μεγάλο σφάλμα να διεκδικήσετε σήμερα κάποια δικαιώματά σας γιατί θα λάβετε ως απάντηση μια άρνηση. Αισθηματικά, κάποια κίνηση από την σχέση σας θα σας κάνει να νοιώσετε όμορφα. Ανταποδώστε και εσείς και όλα θα γίνουν τέλεια. Οι γεννημένοι το 1966 μια θετική εξέλιξη έρχεται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια μέρα όπου θα μπορούσε να χαρακτηριστεί δύσκολη, άσχετα εάν υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες. Η συνεργασία με κάποιους μπορεί να μην σας ευχαριστεί αλλά δεν είναι και αδύνατη, όμως σήμερα από κάποιους θα ακούσετε καλές ειδήσεις πράγμα που θα σας ικανοποιήσει. Αισθηματικά, ίσως πρέπει να δώσετε ένα πιο χαλαρό τόνο στις συζητήσεις γιατί η μέρα χρειάζεται ιδιαίτερη ψυχραιμία. Οι γεννημένοι το 1967, δώστε την ευκαιρία σε κάποιους να σας πλησιάσουν.

ΖΥΓΟΣ

Στα επαγγελματικά, νοιώθετε πως ακόμα και μόνοι σας τα καταφέρνετε αλλά σε κάθε περίπτωση πρέπει να αφήσετε όλα αυτά εκτός της αισθηματικής ζωής. Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας θα σας αναγκάσει να πάρετε τα μέτρα που χρειάζονται, προκειμένου να βάλετε ένα «δίχτυ» ασφάλειας στην ζωή σας. Οικονομικά, ίσως τελικά βρεθείτε προ εκπλήξεως. Οι γεννημένοι το 1979 η σιωπή είναι χρυσός.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Πανσέληνο στον 12ο οίκο θα χρειαστεί να είσαστε σε εγρήγορση. Αισθηματικά, ίσως το ταίρι σας πλησιάσει, προκειμένου να σας πει πως νοιώθει. Εσείς ανταποκρίνεστε στο κάλεσμά του και έτσι η σχέση ανακτά την ζωντάνια της. Επαγγελματικά, αφήστε το ταλέντο σας να δημιουργήσει και τους άλλους άφωνους. Οι γεννημένοι το 1986 τα πράγματα μπορεί να πάνε και καλύτερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μέσα από τον έρωτα παίρνετε δύναμη για να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις. Η οικογένειά σας ίσως σας ζητήσει μια βοήθεια που θα σας είναι δύσκολο να την αρνηθείτε. Προσέχετε γιατί το ταυ τετράγωνο Άρη-Αφροδίτης-Ποσειδώνα σας κάνει να νοιώθετε πως ώρες-ώρες χάνετε τον κόσμο κάτω από τα πόδια σας. Ίσως αισθανθείτε πως δεν μπορείτε να κρατήσετε αυτά που νοιώθετε. Οι γεννημένοι το 1972, αφήστε να μιλήσει και κάποιος άλλος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στο τι θα πείτε γιατί ίσως ενοχλήσει κάποιους. Το ευχάριστο είναι πως θα σας δοθούν οι ευκαιρίες αλλά ίσως αναγκαστείτε να δώσετε αγώνα δρόμου κόντρα στα ρολόγια. Όπως και να έχει εσείς θα είσαστε νικητές. Οι δεσμευμένοι ίσως νοιώσετε πως θέλετε να πάρετε λίγο «αέρα». Οι γεννημένοι το 1984, αποφύγετε μυστικές συναντήσεις και συμφωνίες.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επαγγελματικά, ίσως βρεθείτε σε μια δύσκολη στιγμή να καλύψετε κάποια δικά σας λάθη. Αισθηματικά, από τα λόγια περνάτε στις πράξεις που μπορούν να σας προσφέρουν το πλεονέκτημα αλλά και την επικράτηση, χρειάζεται όμως να δώσετε την αίσθηση της ισότητας στο ταίρι σας που διπλά σε τέτοια προσωπικότητα ίσως νοιώθει μειονεκτικά. Οι γεννημένοι του 1988 ίσως λάβετε κάποιο δώρο.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα, πρέπει να κάνετε μεγάλη υπομονή, αφού τα πράγματα δεν θα πηγαίνουν όπως επιθυμείτε, όμως υπάρχουν φίλοι και άτομα που θα σας συμπαρασταθούν. Επαγγελματικά, μάλλον πρέπει να βρείτε λύσεις οι οποίες χρειάζεται να είναι έξυπνες. Οικονομικά, δεν αποκλείεται μέσα από συζητήσεις να καταλάβετε πως δεν κινδυνεύετε. Οι γεννημένοι το 1983 θα λάβετε μια οικονομική βοήθεια.

astrology.gr