Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Τηλεοπτικό Πάσχα 2012: Τι θα δουμε στην τηλεόραση


Ενα πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα, με αγαπημένα, διαχρονικά τραγούδια και εκλεκτούς καλεσμένους θα απολαύσουν οι τηλεθεατές αμέσως μετά την Ανάσταση στη ΝΕΤ.


Την αναστάσιμη βραδιά ο Σπύρος Παπαδόπουλος λέει «Στην υγειά μας» με τον Δημήτρη Μπάση, τη Γιώτα Νέγκα, τη Ζωή Παπαδοπούλου αλλά και τους Θοδωρή Αθερίδη, Κατερίνα Παπουτσάκη, Τζένη Μπότση, Πάνο Μεταξόπουλο, Μέμο Μπεγνή, Νίκη Παλληκαράκη, Οθωνα Μεταξά και Νικόλα Βαφειάδη, που αναλαμβάνουν και ρόλο τραγουδιστή, χαρίζοντάς μας μοναδικές στιγμές πατροπαράδοτου γλεντιού. Μαζί τους απολαμβάνουν και συμμετέχουν η Αγγελική Νικολούλη, ο Γιάννης Πολίτης, η Χριστίνα Αλεξανιάν, ο Μηνάς Βιντιάδης, η Γωγώ Μπρέμπου, η Αθηνά Οικονομάκου, ο Ιωσήφ Μαρινάκης και πολλοί ακόμη.

Στον ΑΝΤ1, αμέσως μετά την Ανάσταση τσουγκρίζουμε κόκκινα αβγά με πλούσιο μουσικό πρόγραμμα. Ο Γιώργος Μαζωνάκης, η Νατάσα Θεοδωρίδου και η Τάμτα θα ανάψουν το κέφι με ζωντανό πρόγραμμα από τον «Βοτανικό». Την Κυριακή του Πάσχα, το εορταστικό επεισόδιο της εκπομπής «Το αλάτι της Γης» με τον Λάμπρο Λιάβα μας προσκαλεί σε ένα πασχαλινό γλέντι με τραγούδια και χορούς από τον Μοριά, τη Ρούμελη, την Ηπειρο, τη Μακεδονία, τη Θράκη, το Αιγαίο και τη Μικρά Ασία. Η εκπομπή αρχίζει με τα «Ρουσάλια», τα πασχαλινά κάλαντα από τα Μέγαρα της Αττικής. Στην παρέα προστίθενται ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου Δημήτρης Κώτσικας με την κομπανία του και ο δεξιοτέχνης του βιολιού Νίκος Οικονομίδης με την τραγουδίστρια Κυριακή Σπανού και τους μουσικούς τους συνεργάτες.

Ανήμερα το Πάσχα ο Χρήστος Νέζος μας ταξιδεύει στην όμορφη Κύπρο. Μαζί του θα βρίσκεται ο Νίκος Οικονομόπουλος για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά με τίτλο «Θα είμαι εδώ», με φόντο τα θαυμάσια τοπία της Κύπρου. Η μουσική περιήγηση ξεκινά από τη Λευκωσία όπου ο Χρήστος Νέζος μαζί με τον Νίκο Οικονομόπουλο μας ξεναγεί στις γραφικές γειτονιές με τα πλακόστρωτα δρομάκια της παλιάς πόλης. Η βόλτα συνεχίζεται στην επαρχία της Πάφου, όπου επισκέπτονται το αρχαίο λιμανάκι και το ιστορικό κάστρο. Συναντούν ένα μαγικό τοπίο στη φημισμένη Πέτρα του Ρωμιού όπου, σύμφωνα με τον ομηρικό μύθο, γεννήθηκε η θεά Αφροδίτη. Κατευθύνονται προς την ορεινή Κύπρο και συγκεκριμένα στον Ομοδο, ένα παραδοσιακό χωριό χτισμένο στους πρόποδες του βουνού Τρόοδος, ανάμεσα σε καταπράσινους αμπελώνες. Ακόμη, επισκέπτονται το αρχαίο θέατρο του Κουρίου στη Λεμεσό, έναν από τους πιο σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους της Κύπρου.

Στον Alpha η μέρα ξεκινάει με τον «Παραμυθένιο έρωτα του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον» όπου πρόσωπα του στενού τους κύκλου αποφασίζουν να μιλήσουν για πρώτη φορά μπροστά στην κάμερα και να αποκαταστήσουν τις πραγματικές διαστάσεις της σχέσης του ζευγαριού. Τη σκυτάλη παίρνει το «Μες στην καλή χαρά». Στην παρέα προστίθενται η Κατερίνα Καινούργιου και ο Γιώργος Δάσκαλος από το «Δέστε τους». Ο Χρήστος Χολίδης αναλαμβάνει να μας ξεσηκώσει και ο Σωτήρης Καλυβάτσης βάζει τη δική του πινελιά στην παρέα. Το βράδυ, ο ΑΝΤ1 μάς παρουσιάζει περισσότερα ταλέντα και οι κριτές του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» φοράνε τα γιορτινά τους.

Τη Δευτέρα του Πάσχα, ο Γιώργος Παπαδάκης μας εύχεται «χρόνια πολλά» και ο Χρήστος Φερεντίνος, η Σίσσυ Χρηστίδου, η Λίτσα Πατέρα και η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μας φέρνουν μοναδικές εκπλήξεις στο εορταστικό «Πρωινό ΑΝΤ1»! Στην παρέα τους θα είναι οι ηθοποιοί Σπύρος Σπαντίδας, Θανάσης Βισκαδουράκης και Σπύρος Πούλης από την παράσταση «Δεν ακούω, δεν βλέπω, δεν μιλάω», αλλά και η Τζέσσυ Παπουτσή, ενώ ο Γιώργος Μαργαρίτης βάζει... φωτιά στο πλατό. Στις 16.00 στον Αlpha η παρέα του «Δέστε τους» υποδέχεται στο πλατό τον παλιό γνώριμο Γιώργο Τσαλίκη, ο οποίος επιστρέφει μετά από καιρό για να ξεσηκώσει με το κέφι και τις αγαπημένες επιτυχίες του.

Espressonews.gr